Suroviji nego na filmu: Oteti Kapetan zadavljen žicom, iako su mu obećali kartu u jednom pravcu za Španiju!

15.12.2021

11:11

1

Autor: 24sedam

Uhapšeni Petar Đurović osumnjičen da je 21. decembra prošle godine žicom udavio Radulovića

Suroviji nego na filmu: Oteti Kapetan zadavljen žicom, iako su mu obećali kartu u jednom pravcu za Španiju!
Copyright Miljković i Belivuk Printscreen

Crnogorske "VIjesti" su nedavno otkrile da su ostaci jedne osobe pronađeni na više različitih lokacija na Lovćenu, međutim tek sada, prema nezvaničnim informacijama iz više izvora, tvrde da su pronađeni ostaci svirepo ubijenog Mila Radulovića Kapetana, koji je otet 14. oktobra prošle godine u Spužu, nakon što su u njoj ubijeni Crnogorci Adis Spahić i Damir Hodžić.

Za Kapetanovu otmicu i ubistvo sumnjiče Veljko Belivuk, zvani Velja Nevolja, Marko Miljković, zvani Mare Mesar, Nebojša Janković, nekoliko pripadnika "kavačkog klana", kao i Novljanin Petar Đurović koji je pre nekoliko dana uhapšen!

Đurović je uhapšen pre nekoliko dana u jednom kafiću u Crnoj Gori zbog sumnje da je učestvovao u otmici i ubistvu Kapetana.

Milo Radulović Kapetan bio je poznati pripadnik škaljarskog klana, ali je, kako se sumnja, radio i za ljute protivnike ovog klana - "kavčane". Tu saradnju platio je životom.

Radulović je, kako se sumnja, otet krvavog 14. oktobra, dana kada je Belivukov klan, prema optužnici iz Srbije i Crne Gore, izvršio tri likvidacije - Lazara Vukićevića u Ritopeku, i Spahića i Hodžića u Spužu. Tog dana, Belivuk, Miljković i Nebojša Janković, kako se sumnja, ilegalno su ušli u Crnu Goru kako bi izvršili ove planirane likvidacije po naređenju šefa, prvog čoveka "kavačkog klana", Radoja Zvicera. Tog dana Kapetan, koji se za vreme ubistava nalazio u kući u Spužu, otet je i odveden na nepoznatu lokaciju.

Kako se sumnja, Belivukova ekipa, zajedno sa pripadnicima kavačkog klana, kao i Đurovićem, potpuno je očistila kuću u Spužu od tragova dve likvidacije, a tela su, najverovatnije po njihovom dobro poznatom receptu, raskomadana i negde spaljena ili zakopana. Istog dana, u Beogradu, pripadnici Belivukovog klana, u Ritopek su namamili Lazara Vukićevića gde su ga strahovito mučili i ubili. Istog tog dana Kapetan je odveden na tajnu lokaciju.

Marko Miljković sa otetim Kapetanom Printscreen/Pink
Marko Miljković sa otetim Kapetanom

Kako se sada saznaje, sumnja se da je upravo od tog dana, pa sve do 21. decembra, Petar Đurović, vršio fizičko obezbeđivanje Radulovića. Za to vreme, Raduloviću su navodno obećavali da ga neće ubiti, već da će mu, nakon što im otkrije sve o "škaljaraskom klanu", obezbediti da ode u Španiju i tamo nastavi život.

Crnogorski mediji navode da je sada otkriveno da je upravo Đurović 21. decembra prošle godine žicom udavio Radulovića.

Kao dokaz da je Radulović ubijen, policija je nabavila fotografije i poruke koje su pripadnici klana o tome razmenjivali preko Skaja.

Sredinom novembra, Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore zvanično je saopštilo da su doneli naredbu o sprovođenju istrage protiv 12 članova kavčanskog kriminalnog klana među kojima su i Slobodan Kešćelan i Igor Božović. Oni su naveli da postoji osnovna sumnja da su Kešćelan i Božović i drugi osumnjičeni pretili Raduloviću da mora da oda podatke o škaljarskom klanu koji ih interesuju ili će ga mučiti i ubiti.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike