Ubio se pištoljem koji je drug doneo da gađaju limenke: Muškarac čije je telo nađeno na salašu kod Bačke Palanke živeo u teškim uslovima!

07.03.2022

15:39

0

Miroslav P. nije imao čak ni televizor, a sebi je presudio u prisustvu prijatelja J: M.

Ubio se pištoljem koji je drug doneo da gađaju limenke: Muškarac čije je telo nađeno na salašu kod Bačke Palanke živeo u teškim uslovima!
Ilustracija - Copyright Tanjug/Siniša Kupinović

Miroslav P. (47), koji je juče nađen mrtav na salašu udaljenom oko kilometar od Bačke Palanke, počinio je samoubistvo tako što je pucao sebi u glavu iz pištolja i to u prisustvu svog prijatelja J. M. (25).

- Miroslav je živeo sam na tom salašu. Živeo je u jako lošim materijalnim uslovima, nije imao ni televizor. Tog dana, kod njega je bio njegov drug, koji je doneo pištolj - navodi upoznat sa slučajem.

 

On dodaje da se ispituje otkud mladiću pištolj, pošto ga ilegalno poseduje.

- Pištolj je navodno doneo da bi vežbali gađanje iz neke njihove zanimacije. Pucali su u neke limenke, a kada su završili, Miroslavljev drug je otišao do jedne prostorije, a Miroslav je seo na neko bure, prislonio pištolj ispod brade i pucao. Čim je čuo pucanj, drug je došao da vidi šta se dešava i zatekao je užasan prizor - kaže izvor i dodaje da je njegov prijatelj odmah otišao u policiju i ispričao šta se desilo.

Patrola je došla na lice mesta. Obavljen je uviđaj i sve ukazuje na to da je u pitanju samoubistvo - i položaj tela pokojnog i povreda. Miroslav P. i ranije je pokušavao da presudi sebi.

On dodaje da je J. M. ipak određeno zadržavanje do 48 sati zbog posedovanja nelegalnog oružja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike