"Videla sam kako su proleteli pored prozora, pomislila sam da je neko bacio džakove za smeće": Komšinica opisala užasnu tragediju u Boru

20.02.2022

14:02

0

Mile R. i njegov sin Dejan R. u donjem vešu nađeni ispred zgrade sa koje su sa osmog sprata skočili

"Videla sam kako su proleteli pored prozora, pomislila sam da je neko bacio džakove za smeće": Komšinica opisala užasnu tragediju u Boru
forenzika ubistvo leš profimedia-0106649901 - Copyright Profimedia

Otac Mile R. (61) i sin Dejan R. (37) koji su, prema prvim nezvaničnim informacijama, zajedno počinili samoubistvo, skočili su sa osmog sprata zgrade kroz prozor svog stana u Ulici 3. oktobra u Boru. Dvostruko samoubistvo dogodilo se danas oko podne.

Policiju je navodno zvala supruga muškarca, odnosno Dejanova majka koji je skočio zajedno sa ocem.

Komšinica porodice novinarima je ispričala da su otac i sin imali probleme, kao i da su se često svađali. Pre tragedije takođe je izbila velika svađa između oca i sina.

- Bilo je strašno, jako sam se uplašila. Videla sam kako su proleteli pored prozora, pomislila sam da je neko bacio džakove za smeće, ali kad sam pogledala kroz prozor videla sam dvojicu muškarca u donjem vešu kako leže dole. Oni su bili problematični, ali niko nije sumnjao da će ovo da urade. Bog zna šta se desilo, da li su se potukli pa pali, ili skočili zajedno - nije sigurna komšinica.

U zgradi su, prema njenim rečima, prvo svi pomislili da je neki mladić bežao od nekoga ko ga juri, pa da su pali zajedno.

- Tek kasnije smo saznali da je reč o Miletu i Dejanu. Dejanovu jadnu majku Milju, odnosno Miletovu suprugu odvela je hitna pomoć. Ne znam kako će ovo njeno jadno srce da izdrži - kaže komšinica.

Komšije ističu da je mladić koji je nastradao bio fin momak i da je navodno radio u Beogradu. Za oca koji je nastradao, govore da su ga slabo viđali i da je retko izlazio napolju jer je imao operaciju srca.

- Znamo da je otac imao operaciju srca, pa je zbog promene vremena, retko izlazio iz stana. Sina nismo viđali u poslednje vreme. Majka je preko leta odlazila u selo, pa se vraćala kući. Međutim, kod njih su se stalno čule svađe između muža i žene. Stalno smo čuli da je muškarac nešto vikao na ženu, odnosno stalno sui iz njihovog stana se čule svađe i rasprave. Šta se tačno dogodilo tada kada su nastradali, ne znamo, ali se i tada čula galama iz njihovog stana - pričaju komšije.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike