Toksikološka analiza potvrdila: Lepa Nišlijka se otrovala lekovima na Zlatiboru! Ćerke rekle da je trpela veliki pritisak

07.03.2022

10:31

0

Autor: 24sedam

Jovana Marjanović nestala je 22. decmbra na Zlatiboru, kada je izašla iz apartmana u kome je boravila

Toksikološka analiza potvrdila: Lepa Nišlijka se otrovala lekovima na Zlatiboru! Ćerke rekle da je trpela veliki pritisak
jovanamarjanović - Copyright Foto: Printscreen

Nišlijka Jovana Marjanović (54), koja je krajem prošle godine nađena mrtva na Zlatiboru, preminula od trovanja lekovima, rezultati su hemijsko-toksikoloških nalaza urađenih na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu.

Jovana Marjanović nestala je 22. decembra na Zlatiboru, kada je izašla iz apartmana u kome je boravila. Partneru je rekla da ide u šetnju ali se cele noći nije vratila. Telefon joj je bio nedostupan, pa je njen partner sutradan prijavio Jovanin nestanak.

Posle četiri dana potrage, grupa mladića prateći tragove u snegu našla je njeno telo 26. decembra pored potoka, par kilomtara od centra planine. Pored tela nađeno je prazno pakovanje "bromazepana", pakovanje još jednog leka kao i flaša alkoholnog pića. Obbdukcija je potvrdila da Jovana nije stradala nasilnom smrću već da je počinila samoubistvo trovanjem.

Jovana Marjanović bila je vlasnice građevinske firme koja je izvodila radove na jednom objektu na Zlatiboru kao podizvođač.

Ćerke nesrećne žene u nekim izjavama medijima pominjale su da je Ivana imala privatne probleme i trpela prisak.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike