Sanela pre nestanka ostavila poruku: "Ja više ne mogu, čuvaj mi decu"

17.02.2022

19:41

0

Stižu nam neke informacije, nažalost, sve su bile netačne do sada

Sanela pre nestanka ostavila poruku:  "Ja više ne mogu, čuvaj mi decu"
printscreen instagram

Sanela Đurđević (26) iz Mladenovca nestala je danas, a poslednji put je viđena jutros oko 9 sati u tom mestu. Na sebi je imala tamno zelenu trenerku, crne patike i crnu jaknu.

Njen rođak koji se javlja na telefon za informacije o nestaloj Saneli Srđan Đurđević ispričao je detalje nestanka i drhtavim glasom kaže, sluti na najgore.

- Nikada ranije nije odlazila niti nestajala. Ona voli decu više od svega. Deca su joj sve na svetu, o tome svedoči i to što je u svim porukama koje je poslala meni i mužu rekla "Ja više ne mogu, čuvaj mi decu",  počinje potresnu ispovest Srđan Đurđević.

- Ona je noć pre nestanka otišla da prespava kod drugarice, kada su ustale, otišle su do prodavnice i vratile su se u stan, popile su kafu. U pola 9 je rekla drugarici da ide kući. Od tada do pola 12 nikome se nije javljala. U 11:36 poslala je mužu poruku da ona više ne može da izdrži, da joj čuva decu i tako dalje, u 11:37 poslala je meni tu istu poruku da joj čuvam decu i tako dalje. Tada je ugasila telefone i od tada se njoj gubi svaki trag, objašnjava Đurđević, piše Informer.

- Ja više ništa ne znam, pronašli smo automobil, ali nje nema nigde. Ona je bila automobilom, koji smo pronašli u Mladenovcu, udaren. S obzirom na poruke koje je poslala, mi sumnjamo sve najgore. Teško je. Takve poruke da odlazi i da neko treba da joj čuva decu zna se na šta slute, ali mi se nadamo da ipak nije to.

Stižu nam neke informacije, nažalost, sve su bile netačne do sada. Bila je informacija da je u nekom stanu, u stvari nije bila tamo, sve smo to proverili, bio sam tamo, otvorili su mi ljudi stan. Sada dolazi momak, ima neke informacije, kaže, pa ćemo videti, završava Đurđević.

Porodica i prijatelji mole za pomoć, a ukoliko imate bilo koju informaciju o Saneli Đurđević kontaktirajte sledeće brojeve telefona: 064/3364113 ili 062/9734003.

Bonus video

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti