"Naše molitve su uslišne": Otac mladića iz Vrnjačke banje kome je kamenom smrskana lobanja presrećan po izlasku Aleksandra iz bolnice!

06.03.2022

12:20

0

Policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim Mariom Z., koji ima debeo dosije u policiji za tuče i nasilničko ponašanje

"Naše molitve su uslišne": Otac mladića iz Vrnjačke banje kome je kamenom smrskana lobanja presrećan po izlasku Aleksandra iz bolnice!
tuca kamen - Copyright Profimedia

Aleksandar A. (29) iz Vrnjačke Banje, koga su sedmorica mladića brutalno pretukla pre desetak dana ispred kafića u tom mestu, dok je slavio rođendan, juče je izašao iz bolnice..

Kobne večeri jedan od mladića pozvao je Aleksandra da izađe napolje iz lokala, što je on i uradio. Tada je usledila stravična tuča u kojoj je Aleksandar nemoćan da se bori protiv toliko mladića pao na pod, a nasilnici su mu kamenom razbili lobanju. Navodno sve to su zabeležili kamerom telefona, pa postoje fotografije i video-snimci prebijanja. Policija i dalje intezivno traga za osumnjičenim Mariom Z. (21), koji ima debeo dosije u policiji upravo za tuče i nasilničko ponašanje.

Radivoje A. otac pretučenog mladića rekao je za medije da je njegov sin sada odlično.

- Hvala Bogu da je sve uredu, juče sam ga doveo kući. Nama je bilo najbitnije da nam ostane živ i naše molitve su uslišene. Aleksandar se ničega ne seća od te večeri kad je slavio rođendan. Nećemo mi ni da pitamo, bitno je da je dobro. Kad bude hteo da priča neka priča, mi da mu otvaramu tu ranu nećemo izjavio je Radivoje A.

Otac pretučenog mladića kaže da osumnjičeni Mario Z. još nije uahpšen.

- Kako je moguće da im beži džukela koja nema dinara u džepu? Ko njega štiti i čuva sa 21 godinom, i zašto ga nigde nema, a treba da odgovara za ovo što je uradio mom sinu? Strašno se osećamo povodom činjenice da onaj ko je odgovoran nije iza rešetaka - ogorčen je Aleksandrov otac.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike