Udarali ga kamenom i snimali: Aleksandar koji je brutalno pretučen u Vrnjačkoj Banji probudio se iz kome!

25.02.2022

14:46

0

Autor: 24sedam

Za povrede koje je Aleksandar dobio osumnjičen je Mario Z. iz Vrnjačke Banje, koji se od prošlog vikenda nalazi u bekstvu

Udarali ga kamenom i snimali: Aleksandar koji je brutalno pretučen u Vrnjačkoj Banji probudio se iz kome!
tuca kamen - Copyright Profimedia

Aleksandar A. (29), mladić iz Vrnjačke Banje koji je brutalno prebijen, probudio se iz kome.

- Aleksandar me pozvao telefonom. Razgovarali smo. I to mi je bilo najbitnije. Videćemo kako će se odvijati njegov oporavak, ali mislim da ide na bolje - kazao je u kratkom razgovoru otac surovo pretučenog mladića Radivoje.

Na pitanje da li ima informacija da je glavni napadač na njegovog sina uhapšen, Radivoje je rekao da nije dobio nikakve informacije iz policije. Kazao je da ne želi više da govori o tome šta se dogodilo.

- Nadam se da će policija i pravosudni organi da uhapse i kazne napadače na mog sina Aleksandra - napomenuo je otac.

Podsetimo, za povrede koje je Aleksandar dobio osumnjičen je Mario Z. (22) iz Vrnjačke Banje, koji se od prošlog vikenda nalazi u bekstvu. On je pobegao odmah nakon što je u tuči kamenom smrskao lobanju Aleksandru A.

Spekuliše se da osumnjičeni godinama unazad teroriše ovo turističko mesto pored Kraljeva. U poslednje dve godine učestvovao je navodno u preko dvadeset tuča, a procesuiran je za samo jednu i to - prekršajno.

Podsetimo, tuča i prebijanje Aleksandra dogodlilo se u parku kod Specijalne bolnice Merkur u subotu jedan sat iza ponoći. Mladić je sa par drugova bio u jednom kafeu koji se nalazi nedaleko od mesta prebijanja. Ali, nakon izlaska iz tog kafea, sačekala ga je grupa koju je predvodio Mario Z. i oni su se se u jurnjavi i tuči, pomerili do Merkura. Na tom mestu su ovom mladiću i nanešene povrede glave, opasne po život.

Kako je ranije otac ispričao, Aleksandar je izašao napolje iz kafea, jer je hteo da spreči tuču.

- Taj Mario i još jedan mladić iz te grupe u kojoj su svi ostali osim njih dvojice, maloletni, stalno su provocirali ove drugove mog sina. On je hteo da ih zaštiti. Ali, udarili su ga mučki u bradu, i moj sin je pao. Onda su uzeli kamen i počeli da mu lome glavu. Unakazili su mi sina. Ne mogu da verujem da neko može tako iz čista mira da brutalno nekog prebije - kazao je Radivoje.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike