Otac pretučenog Aleksandra objavio lepe vesti: "Sin se probudio iz kome, o napadu nije rekao ni reč"

27.02.2022

15:32

0

Otac kaže da mu je srce puno zbog toga što mu se sin oporavlja

Otac pretučenog Aleksandra objavio lepe vesti: "Sin se probudio iz kome, o napadu nije rekao ni reč"
tuca kamen - Copyright Profimedia

Radivoje Arsić, otac pretučenog Aleksandra Arsića potvrdio je da se njegov sin probudio iz veštačke kome u kojoj je bio posle teških povreda koje je zadobio.

- Moj sin se probudio, čuli smo se telefonom, ali se nismo videli. Meni je srce puno nakon što je izašao iz kome i zbog saznanja da je dobro - priča otac, piše Kurir.

Kako kaže, sa sinom nije pričao o tuči u kojoj je povređen.

- On ne želi da priča o toj noći, niti o tuči. Nama je sada najbitnije da je on živ. Ne znamo da li je napadač uhapšen, a to nam više nije ni važno, samo da je moj sin dobro - zaključuje otac i dodaje da najveću zahvalnost duguje direktorki doma zdravlja u Vrnjačkoj banji.

Radivoje Arsić je ranije pojasnio da njegov sin nije problematičan.

- Naš momak nije incidentan i nikad nije imao problema sa policijom, a banda koja ga je napala poznata je po Vrnjačkoj Banji po tučama i pravljenju nereda. Sada je i moj sin nastradao zbog njihove bahatosti - naveo je otac.

Da podsetimo, Aleksandar je pretučen u noći između 19. i 20. februara, kada je u jednom lokalu u Vrnjačkoj banji slavio rođendan. Tada je M. Z. sa grupom mladića pozvao Aleksandra da izađe napolje, pa ga brutalno pretukao. Batinanje mladića navodno je snimano telefonima, a Aleksandru su teške povrede naneli kada su ga kamenom udarali u lobanju.

Mladić M. Z. za kojim je potraga u toku, navodno je poznat po bahatom ponašanju i izazivanju tuča.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike