"Sina sam jedva prepoznao, unakažen je": Otac brutalno pretučeng Aleksandra tvrdi da bi ga dokrajčili da nije došla Hitna pomoć!

24.02.2022

22:15

1

"Ako je policija stalno podnosila prijave, a nasilnik uvek puštan, onda je pravosuđe napravilo najveći problem", kaže Radivoje A.

"Sina sam jedva prepoznao, unakažen je": Otac brutalno pretučeng Aleksandra tvrdi da bi ga dokrajčili da nije došla Hitna pomoć!
tuca kamen - Copyright Profimedia

Radivoje, otac mladića koga je u subotu krvnički pretuklo kamenom sedam mladića, kaže da nije mogao da prepozna sina kada ga je video unakaženog u sanitetu Hitne pomoći.

Kako nam je ispričao, on ne zna detalje koji su prethodili tuči, ali nam je rekao da je njegov sin te večeri bio u baru sa još nekoliko drugova i da su proslavljali rođendan. Na pitanje, da li je Aleksandar A. imao sa napadačima nekih ranijih nesuglasica, otac nam je ispričao da on nije, ali da je neko od njegovih prijatelja imao.

- Aleksandar je izašao, jer je hteo da spreči tuču. Taj Mario Z. i još jedan mladić iz te grupe u kojoj su svi ostali osim njih dvojice, maloletni, stalno su provocirali ove drugove mog sina. On je hteo da ih zaštiti. Ali, udarili su ga mučki u bradu, i moj sin je pao. Onda su uzeli kamen i počeli da mu lome glavu. Unakazili su mi sina. Ne mogu da verujem da neko može tako iz čista mira da brutalno nekog prebije - ispričao je Radivoje A.

Kako smo saznali, Mario Z. koji je u bekstvu, u zadnje dve godine imao je više od dvadeset tuča. Iako je za svaku policija pisala prijavu, procesuiran je samo u jednom slučaju, i to prekršajno, novčanom kaznom. Policija je pretresla kuću u Vrnjačkoj Banji u kojoj živi sa roditeljima.

- Ako je policija stalno podnosila prijave, a ovaj nasilnik uvek puštan, onda je pravosuđe napravilo najveći problem. Mario je u bekstvu, a ostali se šetaju po Banji. Inače, kako su mi rekli, ta grupa se kroz Banju kreće kao čopor. I maltretiraju i prebiju svakog ko im se ne svidi - priča otac Radivoje, dodajući da su mu u celom nemilom događaju puno pomogli iz Doma zdravlja u Vrnjačkoj Banji.

Tuča i prebijanje Aleksandra A. se dogodlilo u parku kod Specijalne bolnice Merkur u subotu jedan sat iza ponoći. Mladić je sa par drugova bio u kafeu Kocka pab koji se nalazi nedaleko od mesta prebijanja. Ali, nakon izlaska iz tog kafea, sačekala ga je grupa koju je predvodio Mario Z. i oni su se se u jurnjavi i tuči, pomerili do Merkura. Na tom mestu su ovom mladiću i nanešene povrede glave, opasne po život.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike