Milana Džonića sačekale majka supruga i dve ćerke: Vatrogasac pušten iz pritvora, brani se sa slobode! (VIDEO)

03.03.2022

16:17

0

Autor: Maja Kostić

Istraga protiv Milana Džonića, inače vatrogasca, vodi se i dalje, a on će se braniti sa slobode

Milana Džonića sačekale majka supruga i dve ćerke: Vatrogasac pušten iz pritvora, brani se sa slobode! (VIDEO)
viber_image_2022-03-03_17-00-51-273 - Copyright 24sedam

Viši sud u Nišu ukinuo je danas pritvor Milanu Džoniću, jednom od osumnjičenih za učešće u ubistvu tročlane porodice Ðokić 26. septembra prošle godine u selu Moravac kod Aleksinca.

- Njemu je rešenjem sudije za prethodni postupak ukinut pritvor, jer više ne stoje razlozi zbog kojih mu je pritvor bio određen, rekao je Tanjugu portparol suda Milan Stanisavljević.

- Bilo je stvarno teško, iza rešetaka sam nevin proveo četiri i po meseca. Čekam i brat da izađe, pa da svima bude lakše, rekao je Milan Džonić.

- Brat se drži dobro, koliko je to sada moguće, dodao je on.

Milan Džonić je bio u pritvoru zbog uznemirenja avnosti.

 

 

 

Podsećamo, trojica Džonića uhapšena su u oktobru prošle godine pod sumnjom za saizvršilaštvo u brutalnom zločinu kada im je određen i pritvor, poslednji put produžen 14. januara ove godine. Dosadašnja veštačenja nisu povezala Milana Džonića sa ubistvom Gorana Đokića, inače brata od tetke njegovog oca, njegove supruge Gordane i dvadesetpetogodišnje ćerke Lidije.

Istraga protiv Milana Džonića, inače vatrogasca, vodi se i dalje, a on će se braniti sa slobode.

- Smatram da je tokom istrage ustanovljeno da Milan ni na koji način nije učestvovao u ovom krivičnom delu, te da je odluka suda da ga pusti da se u daljem toku postupka brani sa slobode, bila potpuno opravdana. Tražio sam da se moj branjenik pusti na slobodu, jer su stigli rezultati veštačenja koje se odnosi na njega, a koji ga ne terete. Što se tiče njegovog brata Stefana, rezultati veštačenja koji se njega tiču još nisu gotovi, pa još nije bio pravi trenutak da za njega zatražim ukidanje pritvora , kazao je advokat Filip Domazet.

U pritvoru su ostali Goran Džonić i njegov drugi sin Stefan.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike