Ponovo 30 godina kazne za ubistvo Pitbulovog brata u Vranju: Iz "škorpiona" sasuo žrtvi u leđa 10 metaka

02.03.2022

15:17

0

Autor: 24sedam

Cvetanović je rođeni brat pravosnažno osuđenog za ubistvo Nikole Bojovića

Ponovo 30 godina kazne za ubistvo Pitbulovog brata u Vranju: Iz "škorpiona" sasuo žrtvi u leđa  10 metaka
Copyright Marjan Vujačić foto: Printscreen/Facebook

Viši sud u Vranju ponovo je danas osudio na 30 godina zatvora Marjana Vujačića zbog ubistva Vranjanca Jugoslava Cvetanovića 27. septembra 2017. godine.

Cvetanović je rođeni brat pravosnažno osuđenog za ubistvo Nikole Bojovića, takođe rođenog brata Luke Bojovića, koji u Španiji služi zatvorsku kaznu zbog držanja velike količine oružja.

Ovo je druga prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe, pošto je prvu ranije ukinuo Apelacioni sud i naložio da se suđenje ponovi. Vujačić se tereti da je prišao s leđa Cvetanoviću i iz "škorpiona" u njega ispalio 14 projektila od kojih ga je 10 metaka pogodilo i preminuo je na licu mesta.

Inače, brat ubijenog Saša Cvetanović je tokom suđenja za ubistvo Nikole Bojovića u više navrata rekao da strahuje za život brata, a zbog osvete Luke Bojovića, koji je od februara 2012. u zatvoru u Španiji zbog nedozvoljenog držanja arsenala oružja.

Saša Cvetanović zvani Pitbul pravosnažno je osuđen na 35 godina zatvora jer je 2013. godine u Beogradu ubio Nikolu Bojovića. Vujačiću se u Podgorici u odsustvu sudi za ubistva Veselina Kalezića 2018. i Mila Ilića 2019. godine. Mediji navode da se sumnjiči i da je ubio Vranjanca Gorana Tasića u Amsterdamu.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike