"Ksenijin dečko nam ne odgovara na pozive i poruke": Sestra devojke nestale na Petrovaradinu moli za pomoć!

27.02.2022

20:37

0

Ako je neko video Kseniju u poslednja 24 sata neka se javi na broj telefona 063/155 3216

"Ksenijin dečko nam ne odgovara na pozive i poruke": Sestra devojke nestale na Petrovaradinu moli za pomoć!
Ksenija Lukić - Copyright Facebook/Ksenija Lukić

Sestra Ksenije Lukić (30), devojke za kojom se traga nakon što je u noći petak na subotu, oko tri sata ujutru skočila sa Varadinskog mosta oglasila se za medije i rekla da još uvek nemaju nikakve informacije. Njen dečko, koji je navodno bio sa njom kad je nestala, ne javlja se porodici.

- Nemamo nikakve informacije o Kseniji, samo želimo da saznamo šta joj se desilo - rekla je vidno potresena sestra.

Prema trenutno dostupnim informacijama, Kseniji se gubi svaki trag nakon što se odlučila na skok pred svojim momkom Aleksandrom S. (42) koji je i prijavio tragediju nakon čega je u teškom psihičkom stanju odmah primljen u KC Vojvodine na odeljenje psihijatrije.

- Jedino što znamo jeste da je juče u toku dana Aleksandar otpušten sa psihijatrije i u policiji neće da nam kažu gde je. Razumemo da je veoma potresen i mislimo da je to razlog što nam ne odgovara na pozive i poruke - kaže Ksenijina sestra povodom navoda da je porodica bezuspešno pokušavala da uspostavi kontakt.

- Mi ne želimo uopšte da se s njim svađamo, niti bilo šta drugo, samo hoćemo da saznamo šta se desilo našoj Kseniji. Voleli bismo da se javi i da nam ispriča nešto više detalja. Zašto su se i da li su se uopšte posvađali i šta se zapravo dogodilo - rekla je Ksenijina sestra.

Inače, Ksenija živi u Novom Sadu sa cimerkama, a zaposlena je kao prodavac obuće u jednom butiku, dok njen momak živi u Londonu. Upitana da li su njih dvoje ranije imali nekih problema u vezi, Ksenija odgovara da porodica nije ni pomišljala na tako nešto.

- Sve je delovalo idilično, ipak to smo mi samo mogli da zaključimo iz njene priče jer je on ipak živeo daleko i viđali su se samo s vremena na vreme - kaže, dodajući da još nemaju nikakve informacije iz policije vezano za potragu za Ksenijom. Aleksandar S. je prijavio da je Ksenija preksinoć skočila sa Varadinskog mosta, nakon čega je u teškom psihičkom stanju odmah primljen u KC Vojvodine na odeljenje psihijatrije

Po prijavi policija je odmah poslala depešu Upravi za vanredne situacije i poslate su specijalne jedinice žandarmerije. Iz Beograda su stigle ronilačke ekipe i juče su šest sati pretraživali teren, a trebalo bi da je potraga nastavljena i danas.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike