Oprečne informacije u medijima: Ksenija skočila sa mosta pred svojim dečkom?

27.02.2022

14:36

0

On je navodno završio na psihajtriji, dok je ranije danas sestra nestale devojke izjavila da on neće da priča sa njima

Oprečne informacije u medijima: Ksenija skočila sa mosta pred svojim dečkom?
Ksenija Lukić - Copyright Facebook/Ksenija Lukić

Ksenija Lukić (30) iz Sremske Mitrovice navodno se vodi kao nestala od preksinoć, iako su isprva u medijima kružile informacije da je nestala sinoć nakon svađe sa momkom, prenosi Blic.

Kako ovaj medij dalje piše, od izvora iz policije, saznaju da je mlada devojka nestala oko tri sata posle ponoći, nakon što je skočila sa Varadinskog mosta, a sve se dogodilo pred očima njenog momka A. S. (42) koji je tragediju i prijavio policiji.

Po prijavi, policija je odmah poslala depešu Upravi za vanredne situacije i poslate su specijalne jedinice žandarmerije, a momak  je u teškom psihičkom stanju odmah primljen u KC Vojvodine na odeljenje psihijatrije, dodaje "Blic".

Iz Beograda su navodno stigle ronilačke ekipe i juče su šest sati pretraživali teren, a trebalo bi da je potraga nastavljena i danas.

Kako smo ranije preneli, Telegraf je stupio u kontakt sa Ksenijinom sestrom koja je navodno saopštila da momak ne želi da priča sa njima.

- Ksenija je bila sa dečkom na Petrovaradinu. Kako nam je rekao, posvađali su se i ona je pobegla od njega. Krenuo je za njom, ali ju je na mostu izgubio. To su jedine informacije koje imamo o njoj. Ne znamo ni kako je bila obučena u trenutku nestanka jer njen momak ne želi da komunicira sa nama - rekla je za Telegraf.rs Ksenijina sestra.

Porodica moli da se, ukoliko je neko video Kseniju ili bio sa njom u kontaktu u poslednja 24 sata, javi na broj telefona 063/155 3216.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Blic

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike