"On je bio tu da štiti ostale...": Evo kako advokat brani optuženog za ubistvo Bojana Mirkovića!

23.02.2022

09:38

0

Autor: 24sedam

Advokat Bojan Ječmenica, zastupnik Mirkovićeve porodice, izjavio je juče da Tejić nije bio glavni učesnik ubistva

"On je bio tu da štiti ostale...": Evo kako advokat brani optuženog za ubistvo Bojana Mirkovića!
Ilustracija - Copyright Printscreen /MUP

Na suđenju za ubistvo Bojana Mirkovića (35), koje se dogodilo 12. novembra 2020. godine u garaži naselja Belvil, optuženi Ivan Nikčević (40) juče je ponudio jemstvo od 50.000 evra kako bi se branio sa slobode, dok je okrivljeni Filip Ivanović (29) hteo da založi 35.000 evra.

Ipak, njihov predlog sud je odbio kao neosnovan. Za ubistvo Mirkovića kao direktni izvršilac optužen je Lazar Tejić (22), a pored njega, na optuženičkoj klupi su i Ivan Nikčević (40), Bojan Kovačević (38), Dušan Kokoruž i Filip Ivanović (29).

Tejić je ranije priznao da je on ubio Mirkovića, i to zbog toga što ga se plašio. Advokat Bojan Ječmenica, zastupnik Mirkovićeve porodice, izjavio je juče da Tejić nije bio glavni učesnik ubistva.

– Mi znamo da Tejić apsolutno nije organizator ubistva. On je bio tu da štiti ostale – istakao je Ječmenica.

Trojica svedoka saslušana su juče. Prodavac mobilnih telefona istakao je da je okrivljeni Nikčević od njega kupio telefon „samsung S7”, tvrdeći da mu nije platio 70 evra za aparat. Svedočio je i čovek koji je ovom prodavcu prodao aparat, kao i mlađi muškarac koji je preko sajta Kupujem-prodajem prodao dva GPS uređaja preko kojih je praćen ubijeni Mirković.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike