"Pretio je da će ga ubiti jer im se susreću pogledi": Komšije osumnjičenog za ubistvo kolege godinama živeli u strahu!

22.02.2022

15:33

0

Kako objašnjavaju, I.N. se potpuno promenio nakon smrti oca

"Pretio je da će ga ubiti jer im se susreću pogledi": Komšije osumnjičenog za ubistvo kolege godinama živeli u strahu!
Copyright Foto:24sedam/ Goran Sivački

I.N. (45), koji je uhapšen juče zbog sumnje da je nasmrt izbo svog kolegu Stefana Milinkovića (32) ispred fabrike u kojoj su radili, ulivao je godinama strah i svojim komšijama u Padinskoj Skeli.

Podsećamo, napad se odigrao nakon noćne smene ispred fabrike na Batajničkom drumu oko 5.50 časova, a malo pre napada, Stefan se požalio bratu blizancu na osumnjičenog.

- Molio je da nazove nekog kako bi reagovao i smirio I. N. Stefanov brat nije radio sinoć noćnu smenu, jer se mašina na kojoj on radi pokvarila. Zla sudbina! Možda bi sve bilo drugačije da je on radio - ispričao je stric nastadalog mladića Bojan Milinković.

Nastradali Stefan radio je oko dve godine u firmi, a sa osumnjičenim I.N. često je bio u sukobu.

- Ubijeni Stefan i I.N. radili su zajedno u istoj fabrici i obojica su krenuli kući posle odrađene noćne smene. Navodno, oni su imali sukob od ranije, pa je I.N. u mračnoj ulici sačekao Stefana, potegao nož i izbo ga. On je uhapšen neposredno nakon zločina, a čak nije pokušao ni da pobegne - kaže izvor Kurira i dodaje da nesrećnom mladiću nije bilo spasa po dolasku Hitne pomoći.

I komšije ga se plašile

Kako pričaju komšije, I.N. se u poslednjih nekoliko godina promenio i prestao je da komunicira sa svima, kao i da je često pravio probleme.

- Godinama se poznajemo, družili smo se sa njegovom porodicom, posebno sa njegovom sestrom. Njegov otac je ranije radio u Imleku i bili su izuzetni kao porodica. Svi su primetili da već nekoliko godina postoji neki problem kod I.N., a njegovo ponašanje naglo se pogoršalo pre dve godine kada mu je otac preminuo - priča komšinica i nastavlja:

- Počeo je da menja poslove, prestao je da komunicira sa svima, stalno je bio namrgođen i svi su se plašili tog njegovog pogleda. Bio je zastrašujuć. Ceo komšiluk je hteo da mu pomogne, ukazivali su porodici na problem koji je, očigledno, imao, ali su ga oni sve vreme branili. Kad god bi se neko požalio na njega, poricali su i napadali komšije, svi drugi su krivi, samo je on u pravu - dodaju.

Kako kažu, njegovo čudno ponašanje počelo je sve više da dolazi do izražaja u prethodnom periodu.

- U poslednje vreme imao je problema sa većinom ljudi iz komšiluka. Pretio je komšiji iz susedne zgrade zbog krajnje bizarnog razloga. Naime, njihovi prozori gledaju jedan u drugi, pa je I.N. zasmetalo što im se pogledi susreću previše često. Pretio im je svima, čak i njegovoj porodici, da će ih ubiti. Svi su se sklanjali od njega, ali niko nije pretpostavio da zaista može ovakvu stvar da uradi - priča komšinica.

Naša sagovornica navodi da je ceo komšiluk zgrožen i u velikom strahu.

- Ovo što je uradio je za doživotnu kaznu, nema nikakvih opravdanja ni pomilovanja - rekla je komšinica.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike