Užas i jeza u Leskovcu: Razjareni pitbul rastrgao psa, muškarac nije uspeo da ga odbrani, pa umro od srčanog udara!

20.02.2022

20:42

0

Nesrećni Leskovčanin se bukvalno srušio u svom dvorištu 15 sekundi nakon nemilog događaja

Užas i jeza u Leskovcu: Razjareni pitbul rastrgao psa, muškarac nije uspeo da ga odbrani, pa umro od srčanog udara!
Pitbul napao tinejdžera na treningu u Lazarevcu - Copyright Printscreen/YouTube/Two Different Breed

Muškarac (72) iz Leskovca preminuo je danas u Ulici Maksima Gorkog od posledica srčanog udara izazvanog stresom nakon što je na nejgove oči napušteni pitbul rastrgao njegovog psa. Muškarac svog ljubimca nije mogao da ga odbrani od rajarene životinje.

Kako je potvrđeno, nesrećni Leskovčanin se bukvalno srušio u svom dvorištu 15 sekundi nakon nemilog događaja, lekari Hitne pomoći su vršili reanimaciju na licu mesta, ali nisu uspeli da mu pomognu.

- Nas desetak u komšiluku smo pokušavali razjarenog psa da obuzdamo, da ga odvratimo od napada, ali nismo uspeli. Što je najgore, ovo nije prvi put da taj pas napada prolaznike na ulici, a mi više ne smemo ni decu da pustimo van dvorišta - priča Milan Đorđević, očevidac nemilog događaja koji se odigrao oko 13 časova.

Kako kaže, o svemu je odmah obaveštena i policija koja je u prisustvu komunalnih službi tražila psa ali, prema njegovim informacijama, on još uvek nije pronađen.

I pored dva azila za pse, jednog u Željkovcu i drugog improvizovanog u Turekovcu, Leskovac konstantno muči muku sa psima lutalicama.

Nadležni se uglavnom brane time kako su nemoćni jer se ulicama šeta sve više napuštenih vlasničkih pasa, kao i lutalica koji se dopremaju na gradsku teritoriju iz drugih opština.

Da podsetimo, samo pre tri meseca čopor od tridesetak pasa lutalica napao je tinejdžere u centru Leskovca, a komšije su istrčavale bose iz stanova da odbrane decu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike