Od Živojina već sedam dana ni traga ni glasa: Snimile ga kamere, automobil nađen, teren se i dalje "češlja"

19.02.2022

12:55

0

Policija i Sektor za vanredne situacije pretražuju teren na kopnu i Zapadnu Moravu

Od Živojina već sedam dana ni traga ni glasa: Snimile ga kamere, automobil nađen, teren se i dalje "češlja"
16452739531110987_screenshot-24_ff - Copyright RINA

Sedam dana traje potraga za nestalim Živojinom Strizovićem iz sela Brđani, kom se zadnji trag gubi u prošli petak kada je poslednji put viđen u Preljini nakon što je završio sa poslom.

- U potragu je uključena policija iz Čačka i Gornjeg Milanovca, kao i Sektor za vanredne situcije. Prema snimcima sa sigurnosnih kamera videli smo da se isključio na petlji u Pakovraću, pretraženo je kopno, kao i Zapadna Morava, ali bez uspeha - rekla je za RINU sestra Sanja.

printscreen/Facebook/Ana Ponjavić
 

Ono što im je ulilo nadu jeste Živojinov automobil marke "reno megan", koji je pronađen na parkingu kod jednog ugostiteljskog objekta u blizini brane u Parmencu.

- Imali smo nekoliko dojava da je automobil viđen, ali su neke bile pogrešne. Svakako zahvaljujemo svim ljudima na informacijama, jer nam sve znači. Njegov automobil pronađen je na parkingu u Parmencu i to nas je uputilo na pretragu tog terena - kaže sestra nestalog Živojina.

U trenutku nestanka na sebi je imao plavi kombinezon, a vozi automobil reno megan. Prema rečima njegove sestre taj dan kad je nestao bilo je sve potpuno normalno, samo se nakon završenog posla nije pojavio u kući u Brđanima u kojoj je živeo sa roditeljima.

Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063 73 02 550.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: RINA

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike