Čačak na nogama u potrazi za nestalim Živojinom: Seo u auto i nestao! Snimile ga kamere na auto-putu Miloš Veliki

16.02.2022

12:20

0

Autor: 24sedam

Poilicija pretražuje teren, a građani na društvenim mrežama dele fotografije nestalog Strizovića

Čačak na nogama u potrazi za nestalim Živojinom: Seo u auto i nestao! Snimile ga kamere na auto-putu Miloš Veliki
živojin - Copyright printscreen/Facebook/Ana Ponjavić

Dojava da se automobil nestalog Živojina Strizovića (45) nalazi na parkingu jednog restorana kod Čačka ulila je nadu porodici da će on biti pronađen. Vozilo u potpunosti odgovoara Živojinovom, ali nažalost nije njegov. Identični su boja i marka, ali se registracija ne poklapa.

- Javio nam je čovek koji je tuda prolazio. Zahvalni smo svim sugrađanima koji nam dojavljuju bilo kakva saznanja koja mogu da pomognu pronalaženju", rekla je za Kurir Sanja, Živojinova sestra.

Ona dodaje da je Živojin poslednji put viđen u ponedeljak, neposredno pošto je izašao s posla.

- Njegovo kretanje su zabeležile sigurnosne kamere na auto-putu Miloš Veliki. Oko 16.30 je ušao na naplatnu rampu u Preljini, a izašao u Pakovraću, desetak minuta kasnije. Odatle mu se gubi svaki trag. Nije najavio da će negde ići ili putovati. Molimo svakog ko primeti njegov auto, da javi porodici ili policiji, kaže sestra nestalog Čačanina.

Čačani su i dalje na nogama i ne odustaju od potrage. Poilicija pretražuje teren, a građani i dalje na društvenim mrežama dele fotografije nestalog Strizovića. Podsetimo, Živojin Strizović poslednji put je viđen u Preljini, u ponedeljak oko 16.30 sati.

Vozio je plavi "reno megan 3", registarske oznake GM-018-BX. Porodica apeluje na sve ukoliko primete Živojina ili vozilo da odmah jave najbližoj stanici policije ili na broj telefona: 063 73 02 550.

U trenutku nestanka na sebi je imao radno odelo svetlo plave boje i patike.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike