Goran Džonić, njegovi sinovi i braća Jojke stigli u tužilaštvo: Došli da daju svoje potpise, a to je važno zbog jedne stvari! (VIDEO)

09.02.2022

11:37

0

Autor: Maja Kostić

Jedna od poslednjih dokaznih radnji u istrazi

Goran Džonić, njegovi sinovi i braća Jojke stigli u tužilaštvo: Došli da daju svoje potpise, a to je važno zbog jedne stvari! (VIDEO)
Goran Džonić - Copyright Foto: Printskrin facebook/Goran Džonić

U Više tužilaštvo u Nišu jutros su iz pritvora dovedeni Goran Džonić, kao i njegovi sinovi Milan i Stefan, ali i braća Milošević poznatiji kao braća Jojke.

Oni bi trebalo da daju svoje potpise, kako bi se uporedili sa rukopisom, koji se nalazi na papirima nađenim u vreći sa parama, otetih od ubijenog Đokića. To se radi u sklopu grafološkog veštačenja.

- Danas pred Višim tužilaštvom u NIšu sprovode se nove dokazne radnje u smislu davanja pismenih iskaza što će poslužiti kao uzorak za grafološko veštačenje. Pismene izjave trebaju da daju i sinovi Gorana Džonića. Mislim da je ovo poslednja dokazna radnja koja bi trebalo da se sprovede u istrazi i završava se samom istragom. Veštačenje video zapisa još nije zvanično završeno, ali očekujem da će i to uskoro - kazao je advokat Magdalenić.

 

Podsetimo, Goran Džonić, vatrogasac u penziji, glavni je osumnjičeni za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i ćerke Lidije.

On je kao svoje saučesnike označio svoje sinovove Milana i Stefana Džonića, kao i braću Aleksandra i Kostadina Milošević, zvanim braća Jojke.

Zločin se dogodio u noći između 26. i 27. septembra prošče godine, u ataru sela Moravca nadomak Aleksinca. Porodica Đokić je prvo oteta, zatim brutalno ubijena, a potom spaljena. Za počiniocima se tragalo danima, ali je u oktobru uhapšen prvo Goran Džonić, a potom i četvorica muškaraca.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike