"Prišao mi je sa leđa i udarao staklenom flašom u glavu": Maloletna Šapčanka preživela horor u izlasku! U toku potera za napadačem

07.02.2022

12:43

0

"Na prijemu uznemirena, svesna... oguljotine na šakama, ramenima", stoji u lekarskom izveštaju

"Prišao mi je sa leđa i udarao staklenom flašom u glavu": Maloletna Šapčanka preživela horor u izlasku! U toku potera za napadačem
nasilje nad ženama - Copyright Pexels/Karolina-Grabowska

Za tridesetogodišnjim Č.S. (30) iz Šapca raspisana je poternica zbog sumnje da je u noći između subote na nedelju napao maloletnu devojku iz ovog grada.

Sve se odigralo 10 minuta nakon ponoći, u jednom lokalu. Kako je devojka napisala na svom Instagram nalogu, muškarac ju je napao sa leđa i nekoliko puta je udario u glavu sa staklenom flašom nakon čega je otipla na  pregled u Opštu bolnicu Šabac.

- Na prijemu uznemirena, svesna, orjentisana, komunikativna, tahikardična. Izgubila svest na kratko. Žali se na mučninu i na bol u vratu. Oguljotine na šakama, ramenima - navodi se u lekarskom izveštaju koji je devojka objavila na Instagramu.

Odmah posle incidenta, policija je izašla na teren da obavi uviđaj, a iz PU Šabac navode da je čitav slučaj slučaj prijavila majka maloletnice u nedelju.

 

- Obavljen je razgovor sa svedocima po izlasku na teren. Potom je razgovarano i sa maloletnom devojkom u prisustvu njenog oca. O svemu je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo koje je procenilo da se radi o krivičnom delu laka telesna povreda - navode za Telegraf iz šabačke policije.

Policija je više puta tražila osumnjičenog na adresi na kojoj stanuje, ali bezuspešno.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Telegraf

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike