Kupila pse da bi nasilnik tukao njih, a ne nju: Ubica supruge iz Temerina ostaje iza rešetaka

27.01.2022

12:37

0

Autor: 24sedam

Gizela nikada nije htela da prizna da je Bela tuče i da su joj brojne modrice i povrede posledica njegovog nasilja

Kupila pse da bi nasilnik tukao njih, a ne nju: Ubica supruge iz Temerina ostaje iza rešetaka
Copyright Pixabay

Bela K. (68) iz Temerina, koji se sumnjiči za ubistvo supruge Gizele K. (64), ostaje iza rešetaka jer mu je ponovo produžen pritvor koji može da traje do 19. februara, potvrdili su u novosadskom Višem sudu. Protiv osumnjičenog je podignuta optužnica koja još uvek nije potvrđena.

On je uhapšen početkom februara prošle godine u porodičnoj kući zbog sumnje da je usmrtio suprugu Gizelu K. (64) i od tada se nalazi iza rešetaka. Prema nezvaničnim saznanjima, Bela K. je prilikom saslušanja negirao izvršenje krivičnog dela.

Stravična tragedija dogodila se 2. februara prošle godine, nakon svađe supružnika, u porodičnoj kući Bele i Gizele K. u Temerinu, u Proleterskoj ulici broj 12. U jednom trenutku Bela, koji je bio pijan, nasrnuo je na Gizelu, udarajući je rukama i nogama po glavi i telu, a potom je, kako se pretpostavlja, zadavio. On je uhapšen istog dana u večernjim satima zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo ubistvo.

Za nemili događaj se saznalo nakon što je Bela pozvao ćerke i rekao im da mami nije dobro.

Kada je ekipa Hitne pomoći došla na lice mesta, mogla je samo da konstatuje smrt jer su na telu nesrećne žene bile vidljive brojne povrede. Odmah je obaveštena policija, telo je poslato na obdukciju, kako bi se utvrdio tačan uzrok smrti, a njenom suprugu su stavljene lisice na ruke.

Gizela je svega jednom prijavila Belu za nasilje u porodici i to 2015. godine. Međutim, tužilac delo nije tako okarakterisao, te je Bela dobio samo prekršajnu prijavu.

Po rečima žitelja Proleterske ulice, nesrećna žena je nekoliko puta odlazila od njega, ali mu se, kako kažu, uvek i vraćala.

- Nikada nije htela da prizna da je Bela tuče i da su joj brojne modrice i povrede posledica njegovog nasilja. Često su se svađali. Mislim da je glavni razlog bio alkohol. Oboje su voleli da popiju - kažu komšije i dodaju da je Gizela, kako bi se zaštitila i izbegla batine, kupila pse:

- Dešavalo se da Bela bude nasilan i prema psima, koje je Giza puštala. Nekada bi istukao pse, pa onda nije dirao nju.

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike