"Ne znam zašto sam ubio Tatjanu": Dragan na Badnji dan puškom presudio supruzi! Iz bolnice prebačen u pritvor!

04.02.2022

15:23

0

Todorović je ove godine na Badnje veče u svojoj kući u selu Kušeljevu ubio nevenčanu suprugu Tatjanu Perić

"Ne znam zašto sam ubio Tatjanu": Dragan na Badnji dan puškom presudio supruzi! Iz bolnice prebačen u pritvor!
Ilustracija - Copyright Antonio Ahel/ATA Images

Dragan Todorović Šine (68), osumnjičen da je na Badnje veče ubio svoju suprugu Tatjanu Perić (61), posle lečenja u bolnici prebačen je u ćeliju pritvorske jedinice ćuprijskog zatvora i određen mu je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo,potrdio je zamenik višeg javnog tužioca u Jagodini Nenad Necić.

Todorović je ove godine na Badnje veče u svojoj kući u selu Kušeljevu ubio nevenčanu suprugu Tatjanu Perić. Na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Jagodini, osumnjičeni je priznao zločin.

-Todorović priznaje da je iz lovačke puške ubio Tatjanu ali navodi da ne ume da objasni zašto je to učinio. To se, kako objašnjava, dogodilo na vrhuncu proslave Badnje večeri uz jelo,piće i pesmu. Komšiji koji je prvi došao posle vapaja Tatjane rekao je: "Ja sam završio s njom,ubio sam je". Posle toga je, navodno, zapretio da će da izvrši samoubistvo - objašnjava tužilac.

Da podsetimo, nesrećna Tatjana zvala je telefonom komšinicu i zavapila da će je Dragan ubiti. Komšija i rođak Slađan Todorović odmah je pohitao i zatekao ženu u lokvi krvi, a Dragana sa lovačkom puškom u rukama.

- Oni su zvali hitnu pomoć i policiju, a Dragan se u međuvremenu sakrio u garaži iza kuće. Tek kada je policija opkolila dom, bacio je oružje i predao se. On je, kako se sumnja, sebi naneo i nekoliko uboda nožem - priča izvor i dodaje da je Todorović posle zločina prebačen u bolncu.

Imućan

Dragan Todorović u selu je poznat kao imućan i odlučan, ali i "čovek na svoju ruku".

- Imao je kuću u selu, apartman u Vrnjačkoj banji. Voleo je da popije, ali otkako je udario pešaka kolima smanjio je piće - rekle su komšije.

On je u trenutku zločina bio pod dejstvom alkohola.

- Zanimljivo je da je policija u Tatjaninom telefonu našla snimak veselja nastao neposredno pre zločina.

Kako su komšije ispričale, Todorović i Perićeva počeli su da žive zajedno posle smrti njegove supruge.

- Ona ga je već jednom napuštala i odlazila u Beograd, ali je on obigravao oko nje, nudio kule i gradove da se vrati. Uspeo je da je ubedi. Jednom komšiji je navodno rekao da će ona biti njegova ili Božja.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike