"Što, ćero, dolaziš ako ne možeš da uradiš zadato?" Mika Aleksić prvo pričao o Mileni, a potom o Ivi, pa spomenuo prenemaganje!

03.02.2022

14:38

0

Aleksić je juče četiri sata iznosio odbranu u kojoj je u više navrata omalovažio žrtve i optužio medije za hajku

"Što, ćero, dolaziš ako ne možeš da uradiš zadato?" Mika Aleksić prvo pričao o Mileni, a potom o Ivi, pa spomenuo prenemaganje!
mika aleksic palata pravde 0202 2022 foto kaca (8) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Miroslav Aleksić, optužen za seksualna zlostavljanja sedam polaznica, u jučerašnjem četvorostanom iznošenju odbrane rekao je da je Ivi Ilinčić govorio: "Što, ćero, dolaziš ako ne možeš da uradiš zadato?"

Miroslav Mika Aleksić, reditelj i vlasnik škole glume "Stvar srca", koji je u sredu pred Višim sudom u Beogradu prvi put javno iznosio odbranu i šokirao svojim izjavama, između ostalog je istakao i da se glumica Iva Ilinčić "prenemagala" dok joj je zadavao zadatke.

Podsetimo, Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Miroslava Aleksića za krivična dela silovanje i nedozvoljene polne radnje, koje je počinio nad sedam devojaka koje su pohađale njegovu školu glume. Prva je Aleksića prijavila glumica Milena Radulović, posle čega je isto učinila i njena koleginica Iva Ilinčić.

Aleksić je juče četiri sata iznosio odbranu u kojoj je u više navrata omalovažio žrtve i optužio medije za hajku. Nakon uvreda koje je izneo na račun Milene Radulović, reditelj se osvrnuo i na njenu koleginicu Ivu Ilinčić.

Nije stigla da spremi zadatak

- Ilinčićeva nije mogla da izvrši zadatke koje sam im davao, pa se zbog toga često bunila i govorila da nije mogla da stigne i da nije znala kako da uradi. Ivi sam govorio da to što ne može da stigne da spremi nešto, da tako može da se ponaša kod mame i tate i da tamo ima povlastice. Ovde dolaziš da izvršiš zadatak i naučiš. Kažem joj: "Ako nećeš, što, ćero, ti dolaziš ako ne možeš da uradiš zadato?!" Nema biranja i tolerisanja - rekao je u neverovatnoj odbrani optuženi vlasnik dramskog studija.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam/Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike