Dok se jedni "čukaju" po gradu, drugi divljaju na auto-putu: "Audijem" vozio 219 na sat! Uhvaćen kod Paraćina

22.01.2022

15:45

0

Zbog nasilničke vožnje iz saobraćaja je isključena i dvadesetdevetogodišnja žena koja je na deonici puta gde je ograničenje 60 vozila čak 164 kilometara na čas

Dok se jedni "čukaju" po gradu, drugi divljaju na auto-putu: "Audijem" vozio 219 na sat! Uhvaćen kod Paraćina
auto put beograd sneg foto jb (3) - Copyright 24sedam/J.B.

Pripadnici Uprave saobraćajne policije presretačem su otkrili i sankcionisali dva prekršaja prekoračenja brzine, saopštio je danas MUP.

Kako se navodi, na auto-putu Niš-Beograd, kod Paraćina, policajci su zaustavili pedesetšestogodišnjeg vozača "audija" koji je vozio brzinom od 219 kilometar na čas, na delu gde je ograničenje 130.

Takođe, na auto-putu Niš-Beograd, kod Jagodine, policija je isključila iz saobraćaja dvadesetdevetogodišnju ženu zbog nasilničke vožnje, nakon što je upravljala automobilom "lend rover" brzinom od 164 kilometra na čas, dok je za vreme snežnih padavina na toj deonici ograničenje bilo 60.

Protiv oba vozača će biti podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Saobraćajna policija apeluje na sve vozače da za vreme snežnih padavina prilagode brzinu kretanja uslovima puta, da drže odgovarajuće odstojanje u odnosu na vozila koja se kreću ispred njih i da obavezno koriste propisanu zimsku opremu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike