"Satana stanuje u meni, on mi je uništio život": Poslednja Jovanova objava pre nego što je skočio u ambis (FOTO)

20.01.2022

19:07

1

Autor: 24sedam

Jovan Ivić nekoliko sati pre tragedije objavio potresnu poruku na Fejsbuku u kojoj kaže da je bol neizdrživ

"Satana stanuje u meni, on mi je uništio život": Poslednja Jovanova objava pre nego što je skočio u ambis (FOTO)
jovan ivić (3) - Copyright Facebook/jovanivic

Jovan Ivić (25), čije je telo nađeno jutros na pločniku ispred zgrade u Ulici 27. marta u Beogradu, gde je živeo, nekoliko sati pre tragedije objavio je potresnu poruku na Fejsbuku u kojoj je napisao da je "bol neizdrživ".

Ivić se, kako se veruje, ubio padom sa petog sprata na pločnik. Njegovo telo u 5.40 jutros zatekli su prolaznici koji su pozvali Hitnu pomoć i policiju. Obavljen je uviđaj, a Više javno tužilaštvo je saopštilo da ništa ne ukazuje na nasilnu smrt. U stanu nisu zatečeni tragovi nasilja ili premetačine, pa se veuje da je u pitanju samoubistvo.

Uprkos tome, naložena je obdukcija tela, kao i toksikološka analiza. Jovan Ivić je u svojoj poslednjoj poruci napisao da je u "mraku živeo zadnjih 15 godina".

"Bol je neizdrživ. Uninija ždere i taj mrak je tu zadnjih 15 godina. Nisam moralista i ne smatram da je to presudno, ali poroci preko kojih sam se predao Njemu, prepustio, smlavili su me do kraja. Samo mi je dosta pretvaranja nek zna ceo svet. Vaskrsenje ne biva bez Smrti, a smrti nema, ima seoba!", napisao je Jovan Ivić.

24sedam/Katarina Mihajlović
 

Ovo je cela Jovanova objava:

"Nemojte nikad prizivati Nečastivog, još ne daj bože da vam se javi. Za slavu, moći i uspeha(a sve zbog ljubavi) spasa gotovo da vam nema. Isti taj Đavo je jedan veliki prevarant, lažov i vucibatina. Ali je prelep i prešarmantan, pruža mudrosti, slasti i brzih ekstaza. Moj je život uništio i kroz njega ja tuđe. Borba je velika i pitanje da li ću se spasti, ali za sve vas dobre i drage moje nade.Neko je prosto proklet". Počeo je objavu ovim rečima Jovan Ivić.

Jovan je, da podsetimo, pokušao da se ubije i pre dva meseca: On se tada zatvorio u stan i navodno nagutao lekovima, a kako se zaključao, niko nije mogao da uđe unutra.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike