Nove informacije o smrti sina Sande Rašković Ivić: Mladić pronađen sa kablovima oko vrata? (FOTO)

20.01.2022

08:48

1

Još nije poznato kada je tačno došlo do tragedije

Nove informacije o smrti sina Sande Rašković Ivić: Mladić pronađen sa kablovima oko vrata? (FOTO)
samoubistvo katarina mihajlović (5) - Copyright 24sedam/Katarina Mihajlović

Jovan Ivić (25), sin političarke Sande Rašković Ivić, pronađen je mrtav jutros oko 5.40 sati na pločniku ispred zgrade u Beogradu. Mladić je prema nezvaničnim informacijama oko vrata imao obmotane kablove.

Pretpostavlja se da je Jovan skočio sa prozora sa petog sprata, ali naložena je obdukcija koja će utvrditi tačan uzrok smrti mladića, piše Blic.

Još nije poznato kada je tačno došlo do tragedije. Telo mladića pronašli su prolaznici koji su obavestili policiju. Živeo je inače na petom spratu zgrade ispred koje je pronađeno telo.

Nažalost, ovo nije prvi put da Jovan Ivić pokušao da se ubije. Naime, pre dva meseca on se zatvorio u stan i navodno nagutao lekovima, a kako se zaključao, niko nije mogao da uđe unutra. Poznata političarka je tada zvala policiju koja je upala u stan kako bi ga spasila, piše Informer.

Jovan je sin iz drugog braka poznate političarke koja ima još jednog sina i ćerku.

Dr Sanda Rašković Ivić srpska je političarka, psihijatar i psihoterapeut, bivša predsednica Demokratske stranke Srbije. Bila je komesarka za izbeglice, predsednica Koordinacionog centra za Kosovo i Metohiju i narodna poslanica u Skupštini Srbije.

Antonio Ahel/ATAImages
 

 

Bila je ambasador Srbije u Italiji u periodu od 2008. do 2011. godine.

Suprug Sande Rašković Ivić, Aleksandar Ivić, preminuo je 2020. godine.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu
Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na [email protected], kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike