Horor u Kruševcu: Dva bombaška napada na porodicu Miljković! Sumnjaju na jednu osobu

11.01.2022

14:19

0

Autor: 24sedam

Ukućani kažu da su na udaru lokalnih kriminalaca koji bi da im uzmu novac

Horor u Kruševcu: Dva bombaška napada na porodicu Miljković! Sumnjaju na jednu osobu
Copyright RINA

U dvorište porodične kuće Nenada Miljkovića iz Kruševca bačena je jutros bomba, a ovo je za samo četiri dana, drugi put da, za sad, nepoznata osoba, ili više njih, napadaju ovu porodicu eksplozivnom napravom.

U nijednom od napada, na sreću, niko od ukućana nije povređen.

-Prvi put nam je na kuću bačena bomba na Božić, a onda jutros oko 4 časa. Uplašeni smo za naše živote. Do sada su nam pretili i pištoljima kako bi nam uzeli novac. Kuću su nam gađali kamenjem. Sve smo prijavili policiji i nadamo se da će uskoro rešiti naš slučaj, rekao je za Telegraf Miloš Miljković.

Kako je objasnio, on je policiji rekao na koga sumnja i da je reč o mladiću koji ima kriminalnu prošlost i koji je navodno skoro skinuo nanogicu.

Plašimo se za svoje živote, ovo je strašno šta preživljavamo. Naš pakao traje već godinu dana i do sada su nas kamenovali, pretili pištoljima i bacali bombe, a sve to zbog ljudi koji reketiraju našeg sina.

Oni dodaju da su svaki put prijavili policiji napad na njih.

- Prošle godine za Božić nam je isto bačena bomba, potom 1. februara, a samo dan kasnije su došli naoružani do zuba i krenuli da nam prave haos tražeći od nas novac. Oni su reketirali našeg sina koji im je do sada dao 280 hiljada dinara, čak je i digao kredit kako bi im davao pare. Kada više nije imao da im daje, novac smo davali mi, ali više nismo imali - kaže napadnuta porodica i dodaje:

- Kada je odlučio da im ne daje pare, oni su počeli da prete kako će da nam demoliraju kuću, što se i događa. Sada je maskiran čovek došao čak i u rukavicama bacio bombu. Užas, osećamo se nebezbedno zbog reketaša - ispričali su "Kuriru" Miljkovići.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike