Zoran Marjanović godinama zlostavljao bivšu suprugu? Misterija smrti Jovane pored čijeg tela su pronađene tablete i flaša pića!

29.12.2021

11:25

0

Pokojna Jovana je rodom iz Leskovca, a u mladosti je bila uspešna skijašica, nagrađivana više puta i bila je učesnica Olimpijade u Sarajevu

Zoran Marjanović godinama zlostavljao bivšu suprugu? Misterija smrti Jovane pored čijeg tela su pronađene tablete i flaša pića!
jovana-marjanovic- nestala - Copyright Printscreen/facebook/CITY SMART/Profimedia

Preduzetnica iz Niša Jovana Marjanović (54), koja je 26. decembra nađena mrtva na Zlatiboru posle četvorodnevne potrage, navodno je trpela zlostavljanje od svog bivšeg muža Zorana Marjanovića, tvrde njeni prijatelji.

Iako je, kako kažu oni koji su je poznavali, obdukcijom utvrđeno da Jovana nije ubijena, njene ćerke i najbliži prijatelji smatraju da je tragičnom ishodu doprinelo to što je "trpela pritisak od bivšeg supruga, koji ju je navodno godinama psihički i fizički maltretirao". Da je pokojna žena imala ozbiljne probleme i da je bila pod pritiskom, potvrdile su i njene ćerke, a jedna od njih je prekjuče navela "da je Jovana trpela pritisak od bivšeg muža zbog neke muške sujete, kao i da je policija upoznata sa svim detaljima".

Nikakav brak

- Zoran Marjanović i Jovana su godinama bili u braku, dobili su tri ćerke, a Zoran je, kako se sada priča, očekivao da mu rodi sina. Brak im je navodno od samog početka bio nikakav, pravio joj je razne probleme, napatila se i namučila s njim. Samo ona zna šta je prošla, a bila je izuzetna žena, prelepa, sposobna, sportistkinja. Nažalost, Zoran je bio izuzetno ljubomoran - s tugom govori poznanik Marjanovićeve.

Kako objašnjava, bivši muž imao je i privatnu firmu.

- I u poslu je pravio probleme, zaduživao se, zamerao ljudima.... - navodi prijatelj. - Čuli smo i da joj je Zoran zabranjivao da se vraća u kuću u Nišu, pa se veruje da su imali i neke neraščišćene imovinske odnose.

Izvor ističe da su ćerke sve vreme bile uz majku, kao i da su znale kroz šta prolazi sa Zoranom.

- Nakon pronalaska Jovaninog tela, one su van sebe od bola. Za sve krive njenog bivšeg muža i veruju da njihova majka nije više mogla da izdrži pritisak koji je vršio na nju na razne načine. One su navodno posle pronalaska Jovaninog tela postavile pitanje: „Koliko vredi jedan život?“ i za sve su optužile Zorana. Navodno su govorile „da im je uzeo voljenu majku, kao i da ga se one ne plaše i da neće više dozvoliti da ih maltretira“ - navodi prijatelj.

Ispitivani u policiji

Marjanovićeva je, kako smo pisali, bila vlasnica jedne građevinske firme. Njena firma bila je angažovana kao podizvođač na gradilištu na Zlatiboru, pa je ona zbog posla poslednjih meseci živela na relaciji Niš-Zlatibor.

- Upravo zbog toga je s partnerom i iznajmila stan na planini. Inače, i bivši muž, ali i aktuelni partner, bili su ispitivani u policiji o okolnostima njenog nestanka nakon što je raspisana potraga za njom - podseća izvor.

Inače, pokojna Jovana je rodom iz Leskovca, a u mladosti je bila uspešna skijašica, nagrađivana više puta i bila je učesnica Olimpijade u Sarajevu.

Igor Jurić

Bila je žrtva i nije joj bilo lako

Igor Jurić, osnivač fondacije „Tijana Jurić“, otkrio je da je Jovana bila žrtva zlostavljanja. On je, kako je istakao, sve vreme bio u kontaktu s njenom ćerkom Ljiljanom i pomagao je u potrazi.

- Ljiljana je bila potpuno iskrena o tome šta se dešavalo u prethodnom periodu u životu njene majke. Jovana je imala problem. Bila je žrtva jedne vrste zlostavljanja i nije joj bilo lako - kazao je Jurić.

On je gostujući na TV Prva rekao da je Jovana trpela zlostavljanje bivšeg muža.

- To su reči njene ćerke i nemam razloga da ne verujem u to. Ne mogu da pričam o tome da li je Jovana prijavljivala bivšeg muža za zlostavljanje. Ljudi iz njene bliže sredine su znali - naveo je on u programu uživo.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike