Jovana bila žrtva zlostavljanja?! Jurić otkrio stravične detalje iz života preduzetnice koja je pronađena mrtva na Zlatiboru!

28.12.2021

09:57

0

Jurić je rekao da je od Jovaninog nestanka sve vreme bio u konstantnom kontaktu sa njenom ćerkom

Jovana bila žrtva zlostavljanja?! Jurić otkrio stravične detalje iz života preduzetnice koja je pronađena mrtva na Zlatiboru!
zlatibor nestala1 - Copyright Printscreen/YouTube

Igor Jurić, osnivač Fondacije Tijana Jurić, otkrio je da je preduzetnica Jovana Marjanović (54) iz Niša, koja je posle nekoliko dana potrage pronađena mrtva pored potoka na Zlatiboru, bila žrtva zlostavljanja.

Jurić je rekao da je od Jovaninog nestanka sve vreme bio u konstantnom kontaktu sa njenom ćerkom Ljiljanom Simić.

- Ljiljana je bila potpuno iskrena o tome šta se dešavalo u prethodnom periodu u životu njene majke. Jovana je imala problem. Bila je žrtva jedne vrste zlostavljanja i nije joj bilo lako - rekao je Jurić u jutarnjem programu Prve televizije i naglasio da porodica smatra da to ipak nije bio motiv da sebi okonča život.

Jurić je otkrio da je Jovana trpela zlostavljanje od bivšeg muža.

- To su reči njene ćerke i nemam razloga da ne verujem u to. Ne mogu da pričam o tome da li Jovana prijavljivala bivšeg muža za zlostavljanje. Ljudi iz njene bliže sredine su znali za zlostavljanje - dodao je Jurić i naglasio da je policija bila obaveštena o tome.

Jovana Marjanović, podsetimo, nestala je na Zlatiboru 22. decembra uveče kad je svom partneru, sa kojim je poslednjih meseci živela na toj planini zbog posla u građevini, rekla da ide na prošeta.

Kasnije je pronađen njen mobilni u cevima kod kružnog toka na Zlatiboru, a posle nekoliko dana i njeno telo pored potoka na Tić Polju, koje je udaljeno nekih tri i po kilometara od stana u kome je živela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike