Brat pokojne Jovane koja je nađena mrtva presudio sebi na kućnom pragu: Otkriven razlog zbog kog je digao ruku na sebe?!

29.12.2021

11:16

0

Jovaninu porodicu je zadesila još jedna porodična tragedija

Brat pokojne Jovane koja je nađena mrtva presudio sebi na kućnom pragu: Otkriven razlog zbog kog je digao ruku na sebe?!
jovanamarjanović - Copyright Foto: Printscreen

Jovana Marjanović (54), preduzetnica iz Niša, čije je telo posle petodnevne potrage pronađeno na Zlatiboru, bila je navodno žrtva zlostavljanja bivšeg supruga, Zorana Marjanovića, pišu beogradski mediji.

Tvrdnju je izneo Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić", a naveo je da je ta informacija, navodno, potekla od njene ćerke.

Jovaninu porodicu je zadesila još jedna porodična tragedija.

Izvor beogradskih medija, blizak porodici Jovane Marjanović, navodno je potvrdio informacije da je njen brat zaista sebi oduzeo život pre nekoliko godina i to na kućnom pragu.

To je navodno učinio zbog duga od nekoliko hiljada evra koji nije mogao da izmiri.

- Imao je prodavnicu i nije bio profesor fizičkog. DIF je završila Jovana pa verovatno i otuda mala zabuna - ispričali su stanovnici Leskovca.

Na Jovaninom telu, prema nalazima sa obdukcije, nije bilo tragova povreda, smrt nije nastupila nasilno, a tačan uzrok biće poznat tek kad se obave i toksikološke analize. Zasad postoji sumnja da je u pitanju trovanje, ali to još nije dokazano.

Jovana Marjanović, podsetimo, nestala je na Zlatiboru 22. decembra, a njeno telo pronađeno je u nedelju. Prema nezvaničnim informacijama pored njenog tela pronađeni su flaša alkoholnog pića i tablete.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike