Zoran Marjanović o bivšoj supruzi koja je pronađena mrtva na Zlatiboru: "Žalim za Jovanom, njena smrt nema veze sa mnom"

29.12.2021

11:02

0

Njeno telo pronađeno je posle petodnevne potrage u mestu Tić polje

Zoran Marjanović o bivšoj supruzi koja je pronađena mrtva na Zlatiboru: "Žalim za Jovanom, njena smrt nema veze sa mnom"
zlatibor nestala1 - Copyright Printscreen/YouTube

Zoran Marjanović (53), bivši suprug Jovane (54) koja je pronađena mrtva na Zlatiboru posle petodnevne potrage kaže da mu je teško zbog smrti žene sa kojom ima tri ćerke.

Marjanovićeva je nestala 22. decembra na Zlatiboru, kada je iz stana u kome je bila sa sadašnjim partnerom, izašla u šetnju.

Njeno telo pronađeno je posle petodnevne potrage u mestu Tić polje. Prijatelji pokojne i porodica ranije su naveli da je ona bila žrtva zlostavljanja, a neki su ukazali i na njenog bivšeg supruga.

- Žao mi je, to što je uradila nema veze sa mnom. Duboko sam uveren u to, jer godinu dana nismo imali apsolutno nikakav kontakt. Apsolutno ne osećam da ima veze sa mnom, žalim za njom, patim - rekao je Zoran Marjanović.

Podsetimo, Ljiljana Simić, ćerka Jovane Marjanović čije je telo nađeno posle pet dana potrage na Zlatiboru, otkrila je za medije detalje poslednjeg razgovora s majkom.

Kako je ispričala tada, poslednji put su se čule na dan nestanka oko 14 časova i tada joj ništa nije bilo sumnjivo.

Foto: Printscreen
 

- Imale smo najnormalniji razgovor, pričale smo o tome da li da kupim jaknu za skijanje ili ne. Običan razgovor majke i ćerke. Nakon toga se oko 18 časova čula sa mojom sestrom, s kojom je pričala desetak minuta. Onda je ušao njen partner u sobu i ona je sestri rekla: "Evo ga, moram da prekidam." Tako su one završile razgovor. Nakon toga nemamo nikakvu informaciju - ispričala je Ljiljana. Inače, Jovana Marjanović živela je u Nišu, a prema podacima iz Agencije za privredne registre, bila je vlasnica tri firme. Jedna od njih je i građevinska firma koja se bavi molerskim radovima i zastakljivanjem.

- Sa svojim partnerom poslednjih nekoliko meseci boravila je u iznajmljenom stanu u Ulici Save Stanojčića u zlatiborskom naselju Karaula - navodi izvor. Upravo je muškarac sa kojim je živela u četvrtak ujutro prijavio njen nestanak policiji u Čajetini.

- Po priči njenog partnera, poslednji put ju je video u njihovom apartmanu. Ona je u 20 časova izašla uz reči da ide malo da prošeta. Nije izvodljivo da on nije uspeo da je vidi, kako tvrdi, kada je, po njegovoj priči, izašao posle dva do tri minuta za njom. To je apsolutno neizvodljivo - ispričala je Ljiljana dok je još trajala potraga.

Nekoliko sati nakon prijave o nestanku lociran je njen telefon koji je do tada bio nedostupan. Ispostavilo se da ga je jedan radnik uključio pošto ga je pronašao u vodovodnoj cevi preko puta benzinske pumpe, kraj magistralnog puta preko Zlatibora. To mesto je dva i po kilometra udaljeno od mesta gde je Jovana odsela. Inače, ovo nije prva tragedija u porodici Jovane Marjanović.

- Ona je rodom iz Leskovca. Njen brat je bio profesor fizičkog, a preminuo je pre nekoliko godina. Iako porodica gotovo nikada nije govorila o tome, po gradu se pričalo da je on izvršio samoubistvo na kućnom pragu - ispričala je ona tada.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike