"Šta nas snađe, ne dao Bog nikome ovakvu žalost": Oglasio se stric jednog od četvorice mladića koji su poginuli kod Novog Pazara!

28.12.2021

13:01

0

Od siline udarca mladići su poginuli, a policija ih je izvlačila iz potpuno uništenog vozila

"Šta nas snađe, ne dao Bog nikome ovakvu žalost": Oglasio se stric jednog od četvorice mladića koji su poginuli kod Novog Pazara!
novi pazar nesreca poginuli mladici 192 (55) - Copyright printscreen/Instagram/192.rs/facebook

Građani Novog Pazara i dalje su potreseni stravičnom nesrećom u kojoj su stradala četvorica drugova, Amel Ibrahimović (21), Mithat Hamidović (23), Senad Đerlek (22) i Amar Ujkanović (21).

Da podsetimo, saobraćajna nesreća dogodila se u nedelju uveče, kada je "golf" u kome su drugovi bili prešao na drugu stranu i udario u automobil u kome se nalazila tročlana porodica. Od siline udarca mladići su poginuli, a policija ih je izvlačila iz potpuno uništenog vozila. Drugovi su juče sahranjeni, a njihovi prijatelji su se na Fejsbuku oprostili od njih.

- Ne postoje reči utehe, neopisiva tuga. Da im Alah dragi podari najlepše mesto u dženetu, porodicama nadrealnu snagu i sabur da izdrže nenadonkadiv gubitak - napisala je jedna Novopazarka, a usledile su i druge potresne poruke:

- Ne mogu da verujem sta se dešava sa našom omladinom! Još četiri ugašena mlada života.Tuga do neba - navela je druga žena.

Novopazarci su ispričali i da su Amel, Mithat, Senad i Amur odrasli zajedno i da su se baš lepo družili maltene celog života.

- Bili su kao četiri jabuke. Na kraju su i otišli zajedno, tuga je neopisiva - kažu oni.

Ispred kuće Ibrahimovića juče je novinara dočekao stric stradalog Amela.

- Šta nas snađe, šta doživesmo, ne dao bog nikome ovakvu žalost - jedva je izustio nesrećni čovek.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Kurir

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike