Sahranjena četvorica mladića iz Novog Pazara: Bili kao braća, stradali u direktnom sudaru

28.12.2021

07:47

0

Četvorica mladića nastradala su kada je vozilo marke “golf 4” novopazarskih registracionih oznaka počelo preticanje i direktno se sudarilo sa vozilom “pasat” i vozilom marke ford “mondeo”

Sahranjena četvorica mladića iz Novog Pazara: Bili kao braća, stradali u direktnom sudaru
printscreen/Instagram/192.rs/facebook

U Novom Pazaru su juče sahranjeni mladići koji su u nedelju uveče stradali u saobraćajnoj nesreći na magistralnom putu Novi Pazar – Ribariće, u blizini Lukara.

Hiljade ljudi su u Lukarima klanjali dženazu trojici mladića Amelu Ibrahimoviću (21), Mithatu Hamidoviću (24) i Amaru Ujkanoviću (22), dok je dženaza Senadu Đerleku (22) klanjana nakon podne u selu Zaluže.

 

Četvorica mladića nastradala su kada je vozilo marke “golf 4” novopazarskih registracionih oznaka počelo preticanje i direktno se sudarilo sa vozilom “pasat” i vozilom marke ford “mondeo”, koja su se kretala iz suprotnog pravca. Svi poginuli bili su u "golfu".

U drugom automobilu, nalazila se tročlana porodica. Teške povrede je zadobio vozač koji je zadržan na hiruškom odeljenju Opšte bolnice Novi Pazar. Njemu su konstantovane povrede glave, grudnog koša i noge.

Pored njega, u vozilu se nalazila i trudnica, koja je sa lakšim povredama takođe hospitalizovana u Opštoj bolnici Novi Pazar, kao i njen troipogodišnji sin.

Bonus video

24sedam TV

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam