Drug kupio auto, pa seli da ga isprobaju, poginuli na 300 metara od kuća: Zajedno i u smrt!

27.12.2021

10:13

0

Vozilo sa četvoricom mladića se od siline udara odbilo o obalu pored puta, a vatorgasci satima sekli lim da dođu do tela

Drug kupio auto, pa seli da ga isprobaju, poginuli na 300 metara od kuća: Zajedno i u smrt!
novi pazar nesreca poginuli mladici 192 (55) - Copyright printscreen/Instagram/192.rs/facebook

Teška saobraćajna nesreća u kojoj su noćas poginula četvorica mladića kod mesta Lukare, nadomak Novog Pazara, teško je pogodila ne samo raški kraj nego i ostatak Srbije. 

U saobraćajnoj nesreći poginuli su Amel Ibrahimović (21), Mithat Hamidović (23), Senad Đerlek (22) i Amar Ujkanović (21), dok su još dve osobe povređene.

Prema nezvaničnim informacijama, jedan od četvorice momaka dva dana ranije kupio je automobil marke "golf 4", kraljevačke registracije, pa su svi drugari seli da ga isprobaju. Oni su u tom autu otišli do Novog Pazara, a tragična saobraćajna nesreća dogodila se kad su se vraćali. Poginuli su na oko 300 metara od svojih kuća.

Automobil "golf 4" kretao se iz pravca Novog Pazara kad se kod mesta Lukare, u blagoj desnoj krivini, na punoj liniji, direktno sudario sa "golfom" u kojem je bila tročlana porodica.

Vozilo sa četvoricom mladića se od siline udara odbilo o obalu pored puta, a vatorgasci su satima radili i sekli lim ne bi li došli do tela tragično nastradalih.

printscreen/Instagram/192.rs
 

Gradska uprava Novog Pazara, da podsetimo, proglasila je danas Dan žalosti zbog pogibije četvorice mladića u udesu na magistralnom putu Novi Pazar - Ribariće, u blizini Lukara. Zabranjene su proslave, a mediji i ugostiteljski objekti mogu da rade bez emitovanja muzike.

Zbog toga je i program posete predsednika Srbije Aleksandra Vučića Novom Pazaru izmenjen i otkazan je obilazak Osnovne škole "Desanka Maksimović".

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike