Koji horoskopski znak je najomraženiji?

16.12.2021

12:00

0

Ne sviđa se ljudima uglavnom zbog dvoličnog karaktera

Koji horoskopski znak je najomraženiji?
profimedia-0351364978 - Copyright Profimedia

Neki horoskopski znaci se smatraju previše tvrdoglavim, kao što su Blizanci ili Jarac. Drugi su previše koketni i neobavezni, poput Ovna, Strelca, Vage, čak i Vodolije.

Međutim, jedan znak je omraženiji od svih - Blizanci

Rođeni između 21. maja i 21. juna, Blizanci su društveni, pričljivi, ćudljivi i pomalo radoznali. Vole da ogovaraju druge i žele kad god mogu da budu u centru pažnje.

Ali Blizanci se često ne sviđaju drugim ljudima zbog njihovog dvoličnog karaktera. Dakle, prilično je teško znati šta vam zaista misle.

Profimedia
 

Istina je da nikad ne znate šta da očekujete od njih. Blizanci su u stanju da naprave dramu ni iz čega, odnosno samo zbog pogrešnog doživljaja koju su stvorili u svojoj glavi. Oni idu kuda ih vetar nosi, kako u emotivnim, tako i u svim ostalim odnosima u životu.

Njihov nestabilan karakter i stalne promene raspoloženja znače da je Blizancima prilično teško da postanu nečiji pouzdan prijatelj.

Profimedia
 

Teško je razumeti njihovu posvećenost bilo čemu. Ili su previše dostupni ili uopšte nisu. I tu nema sredine. Blizanci mogu biti svuda. U jednom trenutku su izuzetno oduševljeni nečim, sve dok se iznenada ne predomisle. Ova nedoslednost prilično nervira druge ljude.

Nemirni su i ne vole da budu vezani u bilo kojoj vrsti odnosa što za rezultat ima često neverstvo u emotivnim vezama.  

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike