Planete donose promene: Mlad mesec u Veneri utiče na ljubavne odnose, a Pluton i Saturn na poslovne prilike

05.10.2021

11:00

0

Venera 7. oktobra ulazi u Strelca, što će mnogima doneti dodatnu dozu optimizma i vere

Planete donose promene: Mlad mesec u Veneri utiče na ljubavne odnose, a Pluton i Saturn na poslovne prilike
Copyright Pixabay

Mlad mesec sutra ulazi u znak Vage a to će se najviše odraziti na području ljubavnih odnosa. Mnogi će promeniti status veze sa sadašnjim partnerom ili će ući u novu vezu. Istovremeno, planete šalju signal je to odličan dan za pokretanje novog posla ili nove saradnje. 

Već 7. oktobra, Venera ulazi u Strelca što će svim horoskopskim znacima doneti optimizam i veru u bolje sutra.

Pixabay
 

Između 7. i 10. oktobra Pluton u Jarcu i Saturn u Vodoliji kreću napred posle dugog retrogradnog perioda. To donosi deblokadu poslova i projekata koji su mesecima tapkali u mestu. Sada će doći do izražaja oni koji su odgovorni, razboriti i istrajni jer oni imaju najviše izgleda za uspeh. Važno je imati na umu da sada treba sve raditi korak po korak i nikako ne treba brzati.

Merkur u Vagi daće novi podsticaj ambicijama od 18. oktobra kada i on izađe iz retrogradnog perioda i krene napred. To znači da će se od tada lakše postizati dogovori a svi putevi će biti otvoreni. 

Pun mesec u Ovnu 20. oktobra podstaćiće mnoge da više misle na sebe i povoku ključne poteze koji će uticati na njihovo blagostanje. Dva dana kasnije Sunce ulazi u borbenu, strastvenu, ali i promišljenu Škorpiju. Taj će energetski preokret pogodovati onima koji gledaju svoja posla, rade ozbiljno i bez velike pompe.

Marsova selidba u Škorpiona 30. oktobra ojačaće energiju Škorpije, navodeći mnoge da se posluže složenim i dobro razrađenim trikovima u nadmetanju sa suparnicima. Kad su Sunce i Mars u Škorpionu, nemojte se uzdati u lepa obećanja neprijatelja i očekujte neočekivano.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike