Znaci koji teško podnose vrućinu: Da mogu, sedeli bi ispod klime do oktobra

20.06.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Saznajte koji znakovi najteže podnose letnje vreline

Znaci koji teško podnose vrućinu: Da mogu, sedeli bi ispod klime do oktobra
Copyright Profimedia

Leto može biti pravo uživanje za mnoge, ali postoje određeni horoskopski znakovi koji jednostavno ne mogu podneti visoke temperature, uprkos tome što primenjuju savete za vrućinu. Za njih, letnji meseci su sinonim za znoj, nelagodu i neprekidno traženje hlada. Ako bi mogli, sedeli bi ispod klima-uređaja do oktobra! U nastavku saznajte koja tri horoskopska znaka najteže podnose vrućinu i kako se nose sa letnjim vrelinama.

Bik: Ne podnose znoj

Bikovi su poznati po svojoj ljubavi prema udobnosti i luksuzu. Vrućina za njih predstavlja suprotnost svega što vole – znojna koža, lepljiva odeća i neprekidna potraga za hladovinom. Bikovi će često provoditi dane kod kuće, u klimatizovanim prostorijama, uživajući u hladnim napicima i laganim obrocima.

Oni će se truditi da izbegnu izlazak u najtoplijim delovima dana i često će organizovati svoje aktivnosti u ranim jutarnjim ili kasnim večernjim satima kada temperature padnu. Bikovi su poznati po tome da uvek imaju pri ruci flašicu vode i maramice za osveženje, jer ne podnose osećaj toplote i znoja.

Unsplash
 

 

Rak: Kod kuće je najlepše

Rakovi su emotivni i često se lako uznemire zbog neugodnosti koju donosi visoka temperatura. Za njih, leto je vreme kada se povlače u svoj dom, gde mogu kontrolisati temperaturu i stvoriti prijatno okruženje. Klima-uređaji i ventilatori su njihovi najbolji prijatelji tokom vrelih meseci.

Takođe, Rakovi će često tražiti beg u vodu - bilo da je to bazen, jezero ili more. Plivanje i boravak pored vode pomažu im da se ohlade i osveže. Rakovi često organizuju letnje aktivnosti u blizini vode i uživaju u piknicima pod hladom drveća, daleko od užarenih ulica.

Unsplash
 

 

Devica: Smanjuje im se produktivnost

Device su praktične i sistematične, pa ih visoke temperature često frustriraju jer ometaju njihov ritam i produktivnost. Device će se truditi da unapred planiraju svoje dane kako bi izbegle izlazak na vrućinu. U njihovim torbama često možete pronaći termalne bočice s hladnom vodom, lagane marame za zaštitu od sunca i rashlađujuće maramice.

Oni će često birati rashlađena mesta za druženje i aktivnosti, i preduzimaće sve mere kako bi održale osećaj svežine i komfora tokom letnjih dana. Device su poznate po tome da organizuju svoje obaveze tako da se što manje izlažu suncu, preferirajući klimatizovane prostore za rad i odmor.

Unsplash
 

 

Ova tri znaka – Bik, Rak i Devica – imaju svoje posebne načine da se nose sa letnjom vrućinom, ali jedno je sigurno: kada bi mogli, proveli bi ceo letnji period ispod klima-uređaja, čekajući da stignu prijatniji jesenji dani. Bez obzira na to koliko visoke temperature mogu biti, svaki od ovih znakova nalazi način da preživi leto sa što manje nelagodnosti.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike