Žene rođene u ovom znaku pola plate spiskaju na šoping, a onda ih peče savest pa kukaju na sav glas

20.10.2023

13:20

0

Autor: V. I.

Ova situacija impulsivne kupovine i kajanja se bukvalno ponavlja svakog meseca u nedogled i svima okolo ide na živce

Žene rođene u ovom znaku pola plate spiskaju na šoping, a onda ih peče savest pa kukaju na sav glas
Copyright Profimedia

Poznajete li žensku osobu koja je sklona kupovini velikog broja stvari, da bi se pola sata nakon što dođe kući kajala na sav glas zbog bespotrebne kupovine, velika je verovatnoća da je rođena baš u znaku Bika (20. aprila do 20. maja).

Ženski Bikovi poznati su po svojoj sklonosti prema luksuzu, udobnosti i materijalnim stvarima. Oni vole kvalitetne stvari i uživaju u luksuznim predmetima, pa je njihova želja za kupovanjem često motivisana baš tim aspektom. Njihova omiljena krilatica je: "Nisam dovoljno bogata da bih kupovala jeftine stvar" i rado je izgovaraju u društvu.

Međutim, ponekad se dogodi da pod uticajem hira budu žrtve impulsivnog šopinga jer kupuju stvari koje im zapravo nisu potrebne. Nakon što se emocije stišaju, osećaju nalet kajanja zbog nepotrebnih troškova, pa sede kod kuće i okreću redom sve telefone da bi se žalile i tražile utehu i opravdanje zbog potrošenog novca.

Profimedia
 

 

Da bi se nosili s ovim obrascem ponašanja, ženski Bikovi mogu da razmisle o izdvajanju budžeta za kupovinu i postavljanju prioriteta - ovako će da se osiguraju da će stvarno da kupuju samo potrebne stvari. Takođe, vođenje dnevnika o kupovini može da im pomogne da bolje shvatesvoje navike i prepoznaju trenutke kada bi ih emocije mogle odvesti u bespotrebne kupovine.
 
Važno je napomenuti da impulsivna kupovina može biti način kako ženski Bikovi izražavaju svoju ljubav prema komforu i estetici, ali svakako je važno da nauče kako da balansiraju svoje materijalne želje s odgovornim odnosom prema finansijama da bi izbegli kasnije neminovno kajanje.
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike