Ljubavni horoskop od 3. do 6. juna: Ovnovi traže novu sreću, Device neka trenutno zadrže status kvo

03.06.2024

19:20

0

Astrolog Ana Rakić tumači ljubavne aspekte za ovu nedelju

Ljubavni horoskop od 3. do 6. juna: Ovnovi traže novu sreću, Device neka trenutno zadrže status kvo
Copyright Unsplash

Ovan

Dobre vesti stižu za vas! Sada je idealno vreme da prebolite bivšu ljubav. Zvezde vam daju podršku za to, što znači da ćete biti izuzetno privlačni suprotnom polu. Zato ne trošite svoje vreme i energiju na bivše, već se usmerite na novu sreću u svom životu. Pazite da se ne zaljubite previše. Moguće su i romanse na poslu. Znakovi sa kojima je moguća ozbiljna veza: Škorpija, Ribe, Bik. Zaobiđite: Vagu, Ovna, Blizance.

Bik

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta vašeg lepršavog ponašanja. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć dragih prijatelja, samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Blizanci

U optimističnom raspoloženju uživate u romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u vama budi velike strasti. Vaše ponašanje najbolje odražava ljubavno zadovoljstvo koje osećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt.

Razmena osećanja i energije između vas i voljene osobe predstavlja najlepši deo stvarnosti. Ono što je po vašem ukusu odgovara i vašem partneru. Ukoliko ste slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Freepik
 

Rak

Ovih dana kombinovaćete dva privatna stila: jedan je raznolik, atraktivan, sa puno ljudi, a drugi je tih, povučen, običan, svakodnevan. Ponekad ćete biti glavna meta udvarača, a već sutradan obična osoba koju primećuju samo prijatelji. Ali što je najvažnije vi ćete biti dobro.

Lav

Ovo je osetljiv period za vas po raznim aspektima. Moguće su emotivne blokade u odnosu sa partnerom, bez obzira da li imate partnera ili ste slobodni, pratiće vas periodi izolacije ili emotivne distance i razne poteškoće. Savet je da skupite unutrašnju snagu i da imate puno strpljenja dok čekate da za vas svanu novi srećni i ljubavni dani.

Devica

Ako imate potrebu da donesete neku bitnu odluku u vezi sa vašim emotivnim životom, najbolje bi bilo da sačekate i ostavite stvari kakve trenutno jesu. Zvezde vam nisu dovoljno naklonjene, zbog čega je moguće da će vaši planovi krenuti lošim putem ili da se neće ostvariti ono što želite. Malo strpljenja i više razmišljanja će vam ukazati kada je najbolji trenutak za sprovođenje tih planova.

Freepik
 

Vaga

Trudite se da prevaziđete nemir ili emotivnu krizu, pa se nalazite pred novom odlukom koju želite da saopštite dragoj osobi. Moguće je da partner izražava negodovanje i pokušava da vas ubedi u drugačiji način razmišljanja. Privremeno udaljavanje od voljene osobe ili emotivna distanca može vas podstaći na bolje rešenje. Važno je da sačuvate unutrašnju energiju i psihološku ravnotežu. Sve se rešava dogovorom i zajedničkom emocijom. Učinite sve što je potrebno da sačuvate svoju ljubavnu sreću i osobu do koje vam je stalo. Ako ste slobodni, česti ljubavni susreti i kontakti više deluju kao zamena za neke neostvarene želje. Na sreću, očekuje vas dobar ljubavni ishod.

Škorpija

Za razliku od sigurnosti koja vas prati na poslovnom planu, u ljubavnom životu osećate potrebu za stabilnošću. Zauzeti razmišljaju o sigurnoj luci, pa će mnogi od vas u ovom periodu doneti važne odluke. Slobodnima će stalno biti u mislima jedna osoba, a sredinom perioda ćete čuti nešto u vezi sa tom osobom što će vas oraspoložiti. Dinamična atmosfera može vas dovesti u iskušenje da se upustite u aferu sa nekim novim. Ipak, ne savetuje vam se tajne veze jer ćete se brzo razočarati. Slobodni će uživati u društvu prijatelja i shvatiti da je prava sreća imati iskrene prijatelje.

Strelac

Idućih nekoliko dana vaša ljubavna stremljenja biće uglavnom platonska. Osećaćete veću potrebu za ljubavlju, ali i za sanjarenjem o svojim idealima. Zbog toga ćete biti u dilemi da li izaći ili se povući.

Freepik
 

Jarac

Splet novih događaja donosi vam najlepše zadovoljstvo u ljubavnom životu ili u odnosu sa bliskom osobom. Lakše nego obično privlačite nečiju pažnju, atmosfera ljubavi i pozitivnih emocija unosi novu strast u vaše raspoloženje. Prija vam pažnja koju dobijate u društvu. Imate dobar predosećaj i priželjkujete novu ljubavnu romansu. U skladu sa svojim temperamentom delujete neodoljivo na određene osobe. Ako ste u vezi, potrudite se da usrećite voljenu osobu. Ponekad je lako ispuniti nečije želje i očekivanja, samo ne zaboravite na vrednosti koje vas zbližavaju.

Vodolija

Ako ste u vezi, vi i vaš partner imaćete mnogo ideja o tome kako da poboljšate zajednički život. Prijaće vam razgovori o raznim temama koji će vam pomoći da se lakše organizujete oko zajedničkih planova. Uživajte u zajedničkim izlascima i izletima na mesta gde možete provesti vreme nasamo. Ako ste slobodni, imaćete dobar nastup pred osobom koja vam se dopada i uspećete da privučete njenu pažnju. Potrudite se da budete informisani o njenim interesovanjima. Pazite da ne preterate u pretvaranju, jer ako budete previše glumili, doživećete neuspeh. Ako budete mudri i šarmantni, uspećete da započnete novu vezu.

Pexels
 

Ribe

Skloni ste čestim promenama raspoloženja i gubite emotivnu kontrolu. Preuveličavate svoje emotivne potrebe i subjektivno ocenjujete partnerovo ponašanje. Zarad zajedničke sreće, potrudite se da fascinirate blisku osobu i ne dozvolite da vam nedostaju romantičnost i nežnost. Emotivna slabost koju osećate predstavlja dobar znak, bez obzira na razum. Učinite poseban gest pažnje u prilog zajedničkoj sreći. Ako ste slobodni, očekuju vas zanimljivi kontakti i nova poznanstva. Neko će vas šarmirati i doneti sreću.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike