Spremite se za uzbudljivu ljubavnu avanturu s Venerom u Blizancima: Flert i mnogo zabave

31.05.2024

13:20

0

Autor: V. I.

Pripremite se za uzbudljive promene!

Spremite se za uzbudljivu ljubavnu avanturu s Venerom u Blizancima: Flert i mnogo zabave
Copyright Freepik

Da li ste spremni da uzdrmate svoj ljubavni život? Sa Venerom koja prelazi u zabavan, flertujući i bezobrazan znak Blizanaca, gde ostaje do 17. juna, vaš sledeći prolećni zalet bi mogao biti iza ugla. 

Venera simbolizuje ljubav, lepotu i novac koji držimo u džepovima. Obično je to planeta koja predstavlja „vrednost“. Dakle, znak kroz koji putuje ima tendenciju da označava ono što najviše cenimo i pruža putokaz za to kako bismo mogli da pristupimo ljubavi tokom njenog vremena u tom znaku. Međutim, sve zaista zavisi od toga kojom od 12 astroloških kuća u vašoj natalnoj karti vladaju Blizanci.

Sada, kada Venera debituje u Blizancima, bićemo ohrabreni da se malo više zabavimo u našim partnerstvima. Predstavljaju ih detinjasti Blizanci, jedina ozbiljna stvar u vezi s energijom Blizanaca jeste njihova potreba za igrom . Dakle, pričvrstite se i pripremite se za duhovitu šalu, igru reči, igre mačke i miša i detinjaste sastanke u igraonici ili zabavnom parku.

Venera neće praviti nikakve smele aspekte sve dok se ne izjednači sa Saturnom u Ribama 8. juna. Saturn ima tendenciju da bude kreator pravila koji nas može uhvatiti u malim lažima koje delimo. Istina će danas izaći na videlo, ma koliko se trudili da je pokorite. Nekoliko dana kasnije, Venera pravi sekstil sa ranjivim Hironom - asteroidom koji je odgovoran za naše rane iz detinjstva - što čini sjajnim danom biti ranjiv sa svojim partnerom. I konačno, Venera pogađa Neptun u kvadratu 16. juna, što nas može učiniti malo sklonijim fantaziji i zabludi. Gurni te ljubavne naočare u stranu.

Evo kako će Venera u Blizancima 2024. uticati na vaš ljubavni život, prema vašem horoskopskom znaku:

Ovan: Telefon će vam eksplodirati

Nedavno ste se na Venerinim putovanjima kroz Bika fokusirali na svoje novčane vrednosti i lične granice u ljubavi. Međutim, s više energije Blizanaca, vaš ljubavni život će procvetati. Pripremite se da vaš telefon eksplodira sa bivšima, potencijalnim klijentima ili obnovljenim starim vezama. Bez obzira na to šta se desi, imaćete neke zaista zanimljive razgovore sa novim i starim ljudima. 

Freepik
 

Bik: Trošićete više nego inače

Obično ste pažljivi s novcem i ljubavlju. Ali nešto u vezi sa zabavnom i optimističnom energijom Blizanaca omogućava vam da malo olabavite uzde. Možda ćete potrošiti malo više na sebe nego inače. Takođe biste mogli dati više šanse ljudima koji obično nisu „vaš tip“. Zapamtite, Blizanci su tečni i fluktuirajući. Dakle, svi strogi standardi koje imate u vezi sa novcem i praktičnošću verovatno će biti izbačeni kroz prozor. 

Profimedia
 

Blizanci: Uspeh na aplikacijama za sastanke

Ah, Venera putuje kroz vaš lični znak! Iskreno, ovo je najbolje vreme da budete Blizanci, jer ćete privući mnogo više ljubavi i novca, a da to ne pokušavate. Ljudi se fokusiraju na svoj ljubavni život na zabavan, optimističan način poput Blizanaca. Dakle, ako ste samo vi, sigurno ćete privući još više pažnje nego što biste inače. Ovo je najbolje vreme da se predstavite u svetu zabavljanja - posebno u aplikacijama za sastanke, pošto Blizanci takođe vladaju tehnologijom. 

 

Unsplash
 

Rak: Samo nežno prema sebi

Venera u Blizancima ima bezbrižnu vibraciju, ali će vas verovatno učiniti introspektivnijim. Kada se Venera kreće kroz ovaj deo vaše karte, postoji poziv na vezu između naše duhovnosti i našeg unutrašnjeg emocionalnog sveta. Zbog toga biste se mogli distancirati od zabavljanja na minut. Promena perspektive, diskusija o standardima, pristup ljubavi prema sebi i razmatranje toga kako se karmička ljubav odigrala u vašem životu su teme o kojima treba razmišljati. 

Profimedia
 

Lav: Uzbudljiva poznanstva

Iskreno, ovo je vaša šolja čaja, dragi Lavovi. Blizanci imaju tendenciju da donose prijatelje, zabave, tračeve, uzbuđenje! A na osnovu toga gde putuje u vašoj tabeli, dočekaćete pozivnice za zabave, uzbudljivu količinu drame za sastanke, nove prijatelje, a možda čak i neke opcije za prijatelje s povlasticama. Iskoristite ovo vreme da pokažete novim izgledima za ljubav svoju razigranu ličnost i dok se oni zaljube u vas, Venera će se kretati kroz Raka koji je izuzetno posvećen. 

Devica: Romansa na poslu

Dok Venera u Blizancima može doneti uzbudljive avanture za sastanke za mnoge znakove, za Device je veća verovatnoća da će istaći vaš radni svet. Imaćete brojne mogućnosti da se povežete sa ljudima koji mogu pomoći vašem poslovanju da raste. Povrh toga? Možda ćete čak da pronađete tu mešavinu posla i zadovoljstva – stvarajući burnu radnu romansu koja vam omogućava da imate nešto zabavno da sanjate kada ste u kancelariji. Pošto se ovaj tranzit odvija u vašem sektoru za reklamiranje, mogli biste dobiti unapređenje ili neku javnu izjavu ljubavi (onu koja vas neće potpuno traumatizirati). Pročitajte svoj ceo majski mesečni horoskop ovde.

Freepik
 

Vaga: Avanura na putovanju

Ljubav se može naći na raznim mestima. A za vas, drage Vage, naglasak je na putovanjima i proširenim perspektivama. Da li je moguće da upoznate novu ljubav dok ste na putovanju? Možda ona sede pored vas u avionu ili ćete doživeti romantičan susret u pariskom kafiću. Ima nešto tako šarmantno u neočekivanoj vezi dok ste napolju, a romantika je oh-tako-Vaga. Dakle, rezervišite putovanje, spakujte neku divnu odeću i nabacite onaj „upoznaj me“ osmeh! 

Škorpija: Sve nabijeno seksepilom

Iako Venera u Blizancima donosi duhovitu šalu, ova energija će za vas pokrenuti nešto misteriozno i šarmantno. Nešto u vezi sa Venerinim putovanjima kroz znak Blizanaca vam omogućava da vidite nekoga onakvim ko jeste, a takođe i ko želite da bude – što pokreće snažan trenutak seksualne fantazije. Blizanci takođe vladaju tehnologijom, tako da Venera putuje kroz deo vašeg grafikona koji se odnosi na seks, primamljivi video-razgovori svakako nisu na odmet. 

Freepik
 

Strelac: Izađite iz rutine

Ovaj tranzit Venere se kreće kroz deo vaše karte zadužen za ljubavni život i izglede. Čak i više od toga, Venera u Blizancima ima tendenciju da bude ispunjena iznenađenjima. Nikad ne znaš gde ćeš upoznati nekog novog! Dakle, menjajte svoju dnevnu rutinu. Probajte novi kafić. Prijavite se za čas. Uradite nešto spontano. Sve ovo može vam pomoći da dočekate potpuno nove udvarače i uzbudljive ljubavne scenarije. Takođe ćete biti podstaknuti da dublje razmislite o tome šta ljubav zaista znači. 

Jarac: Maštoviti znaci pažnje

Koliko često vodite ljubav kao svakodnevnu praksu, Jaračevi? Venera u Blizancima će povući vaš fokus sa posla i usmeriti ga ka svakodnevnim ljubavnim naporima - kao što je pozivanje nekoga svake noći ili slanje cveća nekome da mu ulepša dan. Činiti ove male stvari može vam se činiti banalnim ili beznačajnim. Ali brza energija Blizanaca će vam ispuniti glavu idejama kako da pokažete nekome da vam je stalo.  

Profimedia
 

Vodolija: Vreme za avanturu

Venera se udaljava od vašeg porodičnog sektora i ulazi u deo vašeg grafikona koji predstavlja izlaske, seks i grupe bliskih prijatelja, što znači da je pred vama ozbiljno zabavno vreme. Odgovorite „da“ na pozive – uključujući i prve sastanke – jer ako se izložite tamo, verovatno ćete upoznati sve vrste novih prijatelja. A ako tražite neku vrstu partnerstva bez obaveza, imate sreće. Sada je vreme za avanturu, drage Vodolije. 

Ribe: Ljubav crpite iz porodice

Venerina ranija putovanja kroz Bika su možda dovela do nekih zanimljivih ljubavnika. Ali ovaj mesec će vas odvesti od romantične ljubavi i pomoći vam da se fokusirate na porodičnu ljubav. Venera u Blizancima je samo zabava i igre. A pošto se kreće kroz porodični deo vašeg grafikona, zakačite se za porodične roštiljanje, rođendane i događaje. Pošto Blizanci vladaju decom, odlično je vreme da dotaknete svoje unutrašnje dete i igrate se sa svim malim – braćom, sestrama, rođacima, nećacima i nećacima. 

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike