Mesečni ljubavni horoskop za jun: Lav spoznaje bezuslovnu ljubav, za Škorpiju je vreme da kaže "da" ljubavi koja joj je namenjena

28.05.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Šta svaki znak Zodijaka čeka na polju ljubavi tokom prvog letnjeg meseca

Mesečni ljubavni horoskop za jun: Lav spoznaje bezuslovnu ljubav, za Škorpiju je vreme da kaže "da" ljubavi koja joj je namenjena
Copyright Unsplash

Mesec jun 2024. godine nosi snažan talas energije Blizanaca jer je Jupiter, planeta izobilja, nedavno prešao u ovaj vazdušni znak i to 25. maja. Jupiter u Blizancima će stvoriti dublju sezonu Blizanaca, jer ćete videti da su mogućnosti oko vas imaju za cilj da vas uvedu u novi način života – koji će uticati na vašu romantičnu vezu na lep i uzbudljiv način. Jupiter se širi šta god dotakne, pa će, dok se kreće kroz prve stepene Blizanaca, uticati na tranzite Sunca i Merkura, kao i na mlad mesec 6. juna, što se dešava samo nekoliko dana nakon srećne zvezde Venere 4. juna.

Morate razumeti pravu prirodu Blizanaca da biste maksimalno iskoristili ovu energiju. Blizanci se često reklamiraju kao horoskopski znak koji previše priča ni o čemu i preferira neobavezne interakcije i razonode u odnosu na one značajnije.

Ipak, ovo samo oslikava jednu određenu stranu Blizanaca, a ne drugu, što je jednako važno. Blizanci su znak dualnosti koji predstavlja želje vašeg ljudskog bića i želje vaše duše. To znači da, iako ste možda u iskušenju trenutne radosti, vaša duša je i dalje prisutna, ohrabrujući vas da se fokusirate na dugoročne potrebe svoje duše.

Shvatite da su mogućnosti za širenje koje vas trenutno okružuju one od vašeg višeg ja, i budite u stanju da nađete ravnotežu da stvorite i uživate u romantičnoj vezi koja vam je zaista suđena. Dvostrukost Blizanaca znači da možete doneti ključnu odluku oko ovog meseca, tako da je najbolje da odvojite vreme i razmislite pre nego što to učinite. Iskoristite ovu energiju da stvorite novi početak, ali zapamtite da je to za dugotrajno u odnosu na trenutno uživanje.

Freepik
 

Mesečni ljubavni horoskop za jun 2024. za svaki horoskopski znak

Ovan

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je ponedeljak - 17. jun

Bilo je mnogo promena u vašem životu ove godine, i dok su još uvek u toku, ne škodi da napravite i malo vremena za uživanje u procesu. Mnoge od ovih promena u vašem životu su posledica toga što su čvorovi sudbine u Ovnu i Vagi sledeće godine, što vam pomaže da vidite kako se vaše lično isceljenje i pomaže u stvaranju rasta u ciklusima karmičkih odnosa – tako da možete da budete u zajednici koja zaista vas ceni zbog vaše jedinstvenosti i individualnosti.

Jun menja način na koji komunicirate i vaše isceljujuće i intimne odnose sa ravnotežom energije Raka i Blizanaca. Ali u ponedeljak, 17. juna, Merkur i Venera prelaze u Raka, ističući sposobnost da ponovo pronađete ljubav u svom životu. Ovo će pomoći u komunikacijskim pitanjima, kao i svim promenama koje su u toku koje se odnose na vaš dom ili porodicu. Odvojite vreme da se fokusirate ne samo na krajnji rezultat, već i na stvaranje prilika za radost i ljubav gde god da se nađu.

Bik

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je četvrtak - 6. jun

Možete se ne plašiti da zauzmete prostor u svom sindikatu da biste stvorili odnos koji je istinski u skladu sa vašim srcem. Bilo da se radi o promeni dinamike nabolje, poštovanju zdravih granica, ili čak o mogućnosti da se zalažete za svoje vrednosti, sve promene u odnosima koje ŽELITE prvo počnite od sebe i svog odnosa prema drugima. U junu 2024, postoji velika količina energije u Raku i Blizancima što znači da će prenošenje vaše vrednosti i onoga što zaslužujete biti centralni fokus.

U četvrtak, 6. juna, mlad mesec u Blizancima dostiže vrhunac zajedno sa stelijumom u ovom vazdušnom znaku, dajući vam moćnu priliku da poboljšate svoj romantični život. Nemojte se plašiti da kažete šta želite ili vam je potrebno u svojoj vezi, posebno jer postoji jak pokazatelj da će to poboljšati događaje. Ljubav nije samo prihvatanje nekog takvog kakav jeste; znajući šta je to, prihvatićete ih.

Freepik
 

Blizanci

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je četvrtak - 20. jun

Nalazite se u sezoni rođendana, koja donosi ključni mlad mesec, stelijum, pa čak i Venerinu zvezdu, sve u Blizancima. Ova energija od 4. do 6. juna pomoći će vam da uspostavite novi početak u sebi u tome kako pristupate ljubavi, šta želite i svojoj sposobnosti da radikalno posedujete svoju autentičnu istinu. Iako će romantičnim promenama biti potrebno vreme da se razviju, važno je da dozvolite sebi da prihvatite ovu ogromnu nadogradnju u sebi.

Rak je energija koja upravlja vašom sposobnošću da investirate u ono što vam je od najveće vrednosti, a vaša romantična veza treba da bude u centru pažnje. Ali istina je da nije uvek. Iako je ovo često nastajalo kao izazov u ​​prošlim vezama, sada ovo možete koristiti kao svoj barometar za to koliko ste usklađeni sa određenom vezom. U četvrtak, 20. juna, Sunce prelazi u Raka, započinjući novu sezonu Zodijaka, i pomaže vam da osvetlite svoju romantičnu istinu tako da ulažete samo u ono što i ko zaista doprinosi vrednosti vašeg života.

Rak

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je petak - 21. jun

Još uvek ste u početnim fazama novog romantičnog poglavlja, bilo da to znači da ste trenutno slobodni ili radite na razvijanju čvršće veze sa svojim partnerom. U redu je ići polako, uživati u putovanju i prepoznati da nije važno koliko brzo napredujete, već samo da se i dalje fokusirate na stvaranje zdrave veze pune ljubavi koja poštuje vaš rast. Toliko toga se promenilo za vas u vašem romantičnom životu tokom protekle godine, i iako se novi početak možda pojavljuje sporije, to ne znači da jedan trenutak ne može da promeni sve.

Pun mesec u znaku Jarca će izaći u petak, 21. juna, donoseći plodove događaje koji su počeli sa mladim mesecom u znaku Jarca 11. januara. Jarac upravlja stvarima srca, pa bilo da se radi o izlečenju ili čak o novoj vezi, to je i dalje deo početka kojem ste se nadali. Fokusirajte se na zdraviji pristup ljubavi i verujte da ono što tražite traži i vas.

Freepik
 

Lav

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je subota - 29. jun

Energija Riba vlada vašom kućom transformacije i intimnosti. Otkako je Saturn prešao u ovaj vodeni znak 2023. godine, to je bila oblast vašeg života na koju ste se više fokusirali jer ste bili ohrabreni da postanete posvećeniji promenama koje tražite, kao i da prepoznajete koji zidovi stoje način na koji doživljavate pravu intimnost. Saturn može da unese ozbiljnost u vaš život, ali u Ribama takođe nastoji da vas poveže sa osećajem jedinstva i bezuslovne ljubavi.

Saturn će u subotu, 29. juna, stajati retrogradno u Ribama, pružajući vam duboku priliku za lični rast i intimno isceljenje u vašoj vezi. Energija retrogradnog Saturna u Ribama vam omogućava da više razmislite o tome kako ste pristupili čak i pozitivnim promenama u svom životu zajedno sa razvojem intimnosti, izvan čisto fizičke, sa svojim partnerom. Budite otvoreni za vezu, i dok Saturn voli zdrave granice, takođe znajte kada da stvorite prostor da pustite nekoga u svoje srce, jer to može biti jedan korak potreban da biste konačno imali vezu za kojom ste čeznuli.

Devica

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je subota - 29. jun

Kada ste otvoreni da stalno rastete i postajete zdraviji, tada takođe imate moć da izazovno iskustvo transformišete u pozitivno. Saturn će stati retrogradno u Ribama u vašoj kući veza u subotu, 29. juna, i započeti period duboke introspekcije i rasta u vašem romantičnom životu. Retrogradni Saturn u ovom delu vašeg života može doneti ono što se čini kao kašnjenje ili prekid veze, ali cilj je da budete u stanju da preuzmete odgovornost za ono što doživljavate, a zatim počnete da pravite pozitivne promene. Saturn samo otkriva ono što je već tu, a Ribe vam pomažu da razvijete jaču i značajniju vezu.

Saturn u Ribama vam je već pomogao da se više fokusirate na veću posvećenost u vašoj romantičnoj vezi, i nastaviće tako, tako da ovaj retrogradni period ima za cilj samo da vam pomogne da vidite šta se može izlečiti u sebi kako biste stvorili dublju vezu sa svojim partnerom. Imajte na umu izbegavajuće ponašanje ili čak brzo okončajte vezu. Umesto toga, pogledajte unutra i shvatite da je ključ ljubavi koju delite da nastavite da rastete.

Freepik
 

Vaga

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je nedelja - 9. jun

Umesto da svu svoju energiju usmeravate na to kako da uspostavite vezu, vodite računa o tome da li je to i namenjeno. Kada toliko prerastete u svom životu, sigurno će doći do pomeranja, ali to ne znači da je negativno, ako je bilo šta uklonjeno iz vašeg života samo zato što je nešto bolje trebalo da zauzme njegovo mesto. Ali da biste zaista prihvatili tu energiju, možete se prepustiti toku transformacije u vašem životu.

U nedelju, 9. juna, Mars, planeta akcije i želje, preći će u Bika, naglašavajući motivaciju da prihvatite promene u svom životu – i da tražite ono što pali vatru u vašoj duši. Ovo može stvoriti prilike za duboku intimnost, ali i fokusiranje na ono što želite da primite, a ne da se hvatate za bilo šta što izgleda da treba da odete. Kada se stvari promene u vašem životu, to je samo zbog toga koliko ste se već interno promenili, dokazujući da vas svaki korak koji preduzmete približava vašoj sudbini.

Škorpija

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je nedelja - 9. jun

Jupiter se nedavno pomerio iz Bika gde je doneo ekspanziju u vaš romantični život. U zavisnosti od toga šta se dešavalo u ovoj oblasti vašeg života, ili je donelo veću posvećenost ili očiglednost da ste namenjeni za više od onoga što ste do sada videli. U svakom slučaju, to je bila lekcija o rastu i otvaranju za novi početak, čak i ako to niste očekivali. Dok je Jupiter sada u Blizancima, to ne znači da je proces rasta u vašem romantičnom životu završen, posebno kada se Mars pomera u Bika u nedelju, 9. juna.

Mars je planeta motivacije i želje, a u Biku vam pomaže da preduzmete akciju kako biste stvorili ono što najviše želite. Bilo da se radi o novoj i uzbudljivoj vezi, kvalitetnijem vremenu ili čak dubljoj posvećenosti, sada možete preduzeti akciju da nastavite posao koji je započeo Jupiter u Biku. Mars ima tendenciju da se kreće brzo, tako da morate da budete sigurni da možete da verujete procesu i dozvolite sebi da zapamtite da kada vam se čini da je ispravno, nema razloga za preterivanje. Vreme je da kažete "da" ljubavi koja vam je zaista namenjena.

Profimedia
 

Strelac

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je četvrtak - 6. jun

Početkom juna postoji velika energija Blizanaca, što, kao vladar vašeg romantičnog sektora, znači da će biti mnogo prilika i pozitivnih pomaka u vašoj vezi. U četvrtak, 6. juna, samo nekoliko dana nakon tačke zvezde Venere 4. juna, mladi mesec i stelijum će dostići vrhunac u Blizancima. Mlad mesec uvek donosi osećaj novih početaka u vašem romantičnom životu, ali pošto je i u ovom vazdušnom znaku stelijum sa Venerom, Merkurom, Suncem i Jupiterom, možete biti sigurni da se nešto bitno pomera na bolje.

Godina koja je pred nama već je bila značajno važna za bilo koju romantičnu obavezu koju odlučite da napravite jer će severni čvor u Ovnu biti u vašoj bračnoj kući, ali sada, sa Jupiterom u Blizancima, vladarom vaših veza, jasno je da će ljubav biti glavna fokus za narednu godinu. Iskoristite energiju mladog meseca u Blizancima 6. juna da postavite nameru za ono za šta se nadate da će rasti, znajući da će takođe zahtevati da postanete najbolji da biste to primili.

Jarac

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je ponedeljak - 17. jun

Postoje divne mogućnosti u ljubavi tokom juna 2024. godine, posebno kada se Venera i Merkur u ponedeljak 17. juna prebace u Raka. Venera je planeta ljubavi, dok Merkur upravlja komunikacijom. U Raku, Venera i Merkur će istaći teme romantike, ljubavi i odnosa, tako da je važno da stvorite prostor za smislene veze i razgovore sa svojim partnerom, jer bi to mogao biti onaj pozitivni pomak za koji ste se nadali da će se dogoditi u vašem savezu.

Merkur i Venera će se preseliti u Raka u ponedeljak, 17. juna, donoseći ljubavne ponude, nove sastanke ili još veću posvećenost. Takođe je važno da ostanete fokusirani na to kako ove prilike utiču na vašu ukupnu sreću u životu, posebno kada se Mars 9. juna pomera u Bika, osvetljavajući vašu kuću radosti i braka. Energija u junu se odnosi na uživanje u ljubavi i stvaranje prostora u vašem životu da počnete da dajete prednost ovoj važnoj vezi. Na taj način ćete pronaći najveće obilje u jednoj posebnoj osobi sa kojom odlučite da podelite svoj život.

Freepik
 

Vodolija

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je četvrtak - 6. jun

Energija Blizanaca vlada vašom kućom romantične posvećenosti i braka. Ovo područje vašeg života takođe uključuje porodicu, decu i sreću koju možete iskusiti. Kako se 6. juna dešavaju Blizanci, mladi mesec i stelijum, u ovoj oblasti vašeg života doći će do snažnog novog početka. Iako ova energija podržava veridbu ili značajnu ponudu ljubavi, možda se radi i o tome da se osećate posvećenije i smirenije sa svojim partnerom, što stvara prostor da se manje fokusirate na ono što je možda izgledalo pogrešno, a više na ono što se čini ispravnim.

Mlad mesec u Blizancima 6. juna omogućava vam da razmislite o tome kakvu vezu, pa čak i posvećenost, želite. Bilo da hodate niz prolaz ili zajedno razmenjujete sopstvene zavete na zalasku sunca, krećete se u stabilniji novi početak u ovoj oblasti vašeg života. Otvorite svoje srce da vidite ono što ste sve vreme tražili, možda već stojite ispred vas, i verujte ne samo u njih, već i u ljubav koju ste već zajedno stvorili.

Ribe

Vaš najbolji dan za ljubav ovog meseca je ponedeljak - 17. jun

Možda još ne znate kako će vaš romantični život rasti u narednoj godini, ali sa Jupiterovim nedavnim prelaskom u Blizanci koji naglašava vaš sektor kuće i kućne intimnosti, možete biti sigurni da tamo gde ste trenutno neće biti tamo gde ste godinu dana od sada. Bilo da se radi o selidbi, zajedničkom useljavanju ili čak da se vaša osoba budi pored vas svakog jutra, postoji nešto jedinstveno lepo što će početi da raste i širi se ove godine.

Profimedia
 

Važan deo ove ekspanzije je vaša romantična veza i posvećenost jedno drugom. Ova energija posvećenosti biće posebno važna u ponedeljak, 17. juna, kada Merkur i Venera prelaze u Raka i ističu vaš sektor braka i radosti. Bilo da kažete da na bilo koje važno pitanje ili upoznate osobu svojih snova, spremni ste da se otvorite ljubavi na potpuno nov način. Iskoristite sve prilike koje se ukažu i zapamtite da ćete možda prvo morati da rizikujete ljubav, da biste imali vezu kakvu ste oduvek želeli, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike