Ostaviće pustoš za sobom: Tri znaka postaju nezaustavljiva kada Jupiter uđe u Blizance 26. maja

25.05.2024

19:20

0

Autor: V. I.

Tokom izuzetno moćnog tranzita Jupitera u Blizancima, osećaćemo se veoma odlučni u tome da tu svoju poentu pokažemo

Ostaviće pustoš za sobom: Tri znaka postaju nezaustavljiva kada Jupiter uđe u Blizance 26. maja
Copyright Freepik

Ove nedelje, 26. maja, neizmerno moćni Jupiter u tranzitu Blizanaca iskušava tri horoskopska znaka na načine koji nas mogu naterati da ustanemo i raspravljamo o jednoj tački, jednostavno zato što smo tako žestoko posvećeni onome u šta verujemo, da ne možemo dozvoliti drugoj osobi da govori umesto nas ili kaže nešto bez potrebe da joj protivrečimo. Ovi znaci su pozvani da umešaju svoj stav. A da li su u pravu ili ne, nije važno - njihovim glasovima je u ovom trenutku potrebna publika.

Ova tri horoskopska znaka su jaka i nezaustavljiva a u nedelju, 26. maja, tokom Jupitera u Blizancima, oni će drugima dati do znanja da žele to dokažu i pokažu celom svetu.

1. Bik: Hoćete zabavu, ali svađa je izvesna

Kada postanete žestoki, tp ponekad može biti zastrašujuće. I dok ste često vođa i neko ko zaista može drugima da pokaže put, niste toliko zainteresovani da čujete suprotstavljena gledišta. Tokom Jupitera u Blizancima, otkrićete da neki ljudi u vašem životu ne podržavaju u potpunosti vaše načine i ideje, i bićete u iskušenju da se udaljite od njih jer vas to frustrira.

U nedelju, 26. maja, sve što želite jeste to da se zabavite. Avaj, to bi moglo doći na teži način u ovom trenutku, dragi Bikovi, jer ćete veći deo ovog dana provesti u svađi sa nekim u svom životu — a taj „neko“ bi mogao biti vaš romantični partner. Osećate se šokiranim i uvređenim njihovim razlikama u mišljenjima, ali takođe niste taj koji će se povući u ovoj situaciji. Nikako. 

Iako to ne znači da niste voljni da učite, i dalje ste veoma nepokolebljivi u pogledu onoga što smatrate da je ispravna stvar i ne puštate ništa od ovoga dok se barem ne razmotri vaša poenta.  Čak i ako grešite, ta druga osoba će morati da iznese veoma jak argument protiv vas da to dokaže. Verujete u sebe i ostaćete verni svojim idealima do samog kraja.

Freepik
 

2. Rak: Komunikacija izmiče kontroli

Pošto ste nedavno otkrili svoju unutrašnju snagu, biće izložena u nedelju, 26. maja, za ceo svet (ili bar za jednu osobu). Još niste sve rešili, ali ono što mislite da se dešava je da svi putevi vode do toga da ste u pravu u vezi sa nečim što je izazvalo razdor između vas i dobrog prijatelja. Vi verujete da ste u pravu, ali oni veruju isto za sebe. A ako se dva mišljenja sretnu i sukobe, videćete da nemate vremena ni tolerancije za takve igre. 

Tokom tranzita Jupitera u Blizancima, komunikacija vrlo lako izmiče kontroli. Ali što se vas tiče, Rakovi, vi ste ti koji neće popustiti. Moraju ili da stanu na vašu stranu ili da odu. Ovo bi moglo eskalirati u mnogo veću raspravu i Jupiter u Blizancima bi vas mogao navesti da se zapitate da li je sve ovo zaista vredno truda. Da, zaglavili ste u svojoj tački gledišta i definitivno imate šta da dokažete...ali da li je vredno zbog toga izgubiti dobrog prijatelja? Iz vaše zagrejane perspektive, možda ćete jednostavno otkriti da ne postoji drugi način. Ne želite da se pomerite sa tog brda prerano. Vaš je izbor da li ćete žtrvovati prijateljstvo.

Freepik
 

3. Devica: Predug jezik ume da povredi

Možda niste sigurni zašto se osećate onako kako se osećate, ali postoji jedna stvar koju znate: imate nešto da dokažete i svi u vašem životu će čuti sve o tome. Možda ćete čak otići predaleko i možda ćete na kraju biti gurnuti u stranu zbog svog mišljenja. 

Kada imate nešto da dokažete, zaista vas nije briga koga ćete uništiti ili povrediti da biste izneli svoju poentu, pa ovde možete završiti tako da nekoga uvredite do tačke bez povratka. Osećate da će vas vaši pravi prijatelji razumeti i ostati uz vas, ali ne razumete moć Jupitera u Blizancima: to može da vas inspiriše da kažete previše, čak i za svoje prave prijatelje. Blizanci vladaju komunikacijom, a Jupiter je planeta koja pojačava i proširuje tu komunikaciju, tako da šta god da kažete i uradite 26. maja, odjeknuće u celom univerzumu, Device. Ovo bi moglo biti jako dobro... ili može poći jako po zlu. Zato, pazite na svoje reči i manje se vežite za želju da morate biti u pravu. Ne morate.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike