Oni brzo odustaju od braka: Otkrivamo tri horoskopska znaka koja traže razvod čim se pojave prvi problemi

15.05.2024

13:20

0

Autor: K. B.

Jedan pojedinac može manifestovati agresivnost i naneti fizičku štetu drugom, dok drugi može suptilno manipulisati ljudima

Oni brzo odustaju od braka: Otkrivamo tri horoskopska znaka koja traže razvod čim se pojave prvi problemi
Copyright Freepik

Prema astrolozima, tri horoskopska znaka pokazuju neobičan pristup ljubavi i braku, što ih često navodi da okončaju odnos čim se pojave prvi problemi.

Blizanci

Blizanci su poznati po svojoj promenljivoj prirodi, skloni su brzim promenama mišljenja i žude za novim avanturama. Kada se suoče sa prvim problemima u braku, Blizanci ih često vide kao signal da je vreme za nešto novo. Tražeći intelektualnu stimulaciju i slobodu u braku, Blizanci su skloni brzim odlukama o razvodu kada se suoče s monotonijom ili nesuglasicama.

Strelac

Strelac ceni slobodu i avanture iznad stabilnosti. Kao vatreni znak, brzo se zaljubi, ali isto tako brzo može izgubiti interes za partnera kada se suoči s problemima. Njihova nezavisna priroda i želja za istraživanjem novih horizonta čine ih nezainteresovanim za dugoročne kompromise. Ako dožive brak kao ograničenje ili ako je partner previše zahtevan, Strelac će prvi predložiti razvod kako bi nastavio potragu za srećom.

Profimedia
 

Vodolija

Vodolija u braku traži partnera koji će poštovati njenu potrebu za individualnošću. Kada se suoče s problemima, često reaguju distanciranjem i racionalizacijom. Ako ne pronađu rešenje koje odgovara njihovoj viziji života, radije će potražiti razvod nego se prilagoditi tuđim očekivanjima. Za njih je uspešan brak onaj koji se temelji na slobodi i uzajamnom poštovanju.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike