Biće kako mama kaže: Znaci Zodijaka koji odluke čak i u braku donose tako što se konsultuju sa braćom, sestrama i roditeljima

15.05.2024

10:26

0

Autor: K. O.

Njihovo mišljenje je presudno

Biće kako mama kaže: Znaci Zodijaka koji odluke čak i u braku donose tako što se konsultuju sa braćom, sestrama i roditeljima
Nataša i Kristina Bekvalac - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Neki zvezdani znaci osećaju veliki osećaj utehe u nežnom poverenju i bliskosti sa braćom i sestrama i članovima porodice.

Za razliku od prijateljstava koja mogu doći i proći, oni smatraju da je njihova veza sa braćom, sestrama i roditeljima doživotna koja je ukorenjena u zajedničkom vaspitanju.

Štaviše, porodične veze i detinjstvo puno uspomena pomažu im da se upoznaju na intimnom nivou, čineći ih prirodnim poverenicima. Možda je to razlog zašto su željni da zatraže savet od svog brata i sestre čak i o stvarima koje su tako lične kao što je brak.

Bilo da traže potvrdu svog izbora životnog partnera ili se nadaju da će rešiti svađu sa svojim ljubavnikom, ovi znaci svoju braću i sestre smatraju stubovima podrške.

Zavirite ko su oni:

Devica

Device obično cene samo konstruktivnu kritiku, posebno kada dolazi od nekoga bliskog njihovom srcu. Dakle, oni mogu razgovarati sa svojom braćom, sestrama i roditeljima kako bi bili sigurni da donose dobro promišljene odluke u svojim brakovima. U njihovim očima, dobijanje nekog uvida od braće ili sestara im pomaže da usavrše svoju vezu sa svojim partnerima. Oni veruju da je brat ili sestra koji su već neko vreme u braku najbolje pozicionirani da iz svog iskustva daju savete koji mogu biti jedinstveni.

Profimedia
 

Štaviše, ne osećaju sramotu ili stid kada dele intimne detalje o svom supružniku sa svojom braćom i sestrama. Bilo da se radi o prepirci oko finansija, roditeljskih stilova ili razlika u mišljenjima sa supružnikom, Devica se oslanja na razuman savet braće i sestara u rešavanju bilo koje stvari.

Ribe

Ribe se duboko oslanjaju na svoju emocionalnu inteligenciju da bi upravljale svojim odnosima. Oni mogu razgovarati sa svojom braćom i sestrama o svojoj bračnoj vezi jer cene doprinose članova svoje porodice. U stvari, od malih nogu, Ribe su naviknute da budu ranjive u blizini svoje braće i sestara koji su imali nebrojene svađe kod kuće i da ih roditelji prekorevaju u međusobnom prisustvu.

Dakle, oni imaju uzajamnu vezu podrške koja neguje uzajamno oslanjanje i solidarnost sa svojom braćom i sestrama. Štaviše, smatraju da ih braća i sestre najbolje poznaju i stoga im mogu dati praktične savete o izgradnji temelja za brak koji može trajati večno.

Freepik
 

Vaga

Vage žele da osiguraju da njihovi brakovi ostanu pravični i pošteni. Zbog toga pokušavaju da izbegnu da podignu ton, ili da ikada preoštro artikulišu svoja osećanja. Obično stavljaju svog partnera na pijedestal i žele da obezbede savršenu harmoniju u svojoj vezi. Možda je to razlog zašto odlučuju da se oslone na ljude sa kojima su odrasli da im pomognu da probiju svoje emocije u trenucima bračne krize.

Zaista, Vage biraju da prenesu bilo kakvu zabrinutost koja se pojavi kod njihove braće i sestara tražeći njihovu pomoć u rešavanju bračnih sukoba. Oni osećaju da direktan razgovor sa svojim bračnim partnerom može dovesti do toga da svađa izmakne kontroli, pa puštaju braći i sestrama da ublaže svoju frustraciju i smire ih. Ovo im pomaže da imaju potpunu kontrolu nad svojim emocijama pre nego što pokušaju da reše stvar tako što će o tome raspravljati sa svojim supružnikom.

Rak

Rakovi duboko cene porodične veze i često se obraćaju braći i sestrama za savet i podršku. Oni osećaju da im ovi poverljivi ljudi iz detinjstva mogu ponuditi jedinstvenu perspektivu na njihov život zbog njihovog zajedničkog porodičnog porekla. Dakle, kad god se njihov brak suoči sa turbulentnim plimama, ovi Rakovi su poznati po tome da razgovaraju sa svojom braćom ili sestrama za pomoć u hitnim pitanjima.

Freepik
 

Nadaju se da im članovi porodice koji su svedoci njihovog rasta tokom godina mogu pomoći da se snalaze u dinamici braka uz pomoć reči mudrosti. Na kraju krajeva, Rakova prošla iskustva imaju tendenciju da oblikuju njihov stav o ljubavi, tako da veruju svojoj braći i sestrama da će im pomoći da razumeju zamršenost braka kako bi ponovo uspostavili bračno blaženstvo.

Na kraju krajeva, ovi horoskopski znaci znaju da su ih njihova braća i sestre videli u najgorim i najboljim fazama života. Stoga smatraju da su u jedinstvenoj poziciji da im daju nepristrasne i nefiltrirane savete koji su u njihovom najboljem interesu da pomognu u jačanju njihove bračne veze i okončaju svaki nesklad koji mogu imati sa svojim supružnikom, piše Pinkwilla.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike