Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Lavovi se udaljavaju od voljene osobe, Vage razmišljaju o zabranjenom voću

29.04.2024

19:20

0

Astrolog Ana Rakić tumači ljubavne aspekte za ovu nedelju

Ljubavni horoskop od 29. aprila do 5. maja: Lavovi se udaljavaju od voljene osobe, Vage razmišljaju o zabranjenom voću
Copyright Profimedia

Ovan

Vaše ljubavno stanje će biti izvanredno, uz podršku vašeg partnera u svemu što radite. Razmislite o koracima ka braku ili zajedničkom životu. Za one koji su slobodni, moguća su nova poznanstva koja mogu prerasti u nešto više. Iako je putovanje sa partnerom bilo planirano, neki neočekivani događaji ga mogu odložiti, ali ne očajavajte, jer vas čeka prijatno iznenađenje. Ovo je dobar period da poboljšate komunikaciju sa okolinom i prijateljima, budući da su se neki od vas udaljili zbog obaveza.

Bik

Moguća je promena u vašem ljubavnom životu, dok neki od vas preispituju svoje veze. Slobodne osobe mogu upoznati nekoga zanimljivog, ali budite spremni na mogućnost da ta veza ne opstane. Ako ste u vezi, razmislite o osvežavanju odnosa sa partnerom kako biste prevazišli eventualne nezadovoljstva. Postoji i mogućnost upoznavanja nekog na poslu, ali možda tek kasnije shvatite da ta osoba možda nije prava za vas.

Blizanci

Ukoliko ste u vezi, usaglasićete se sa partnerom oko važnih stvari, iako možda nećete imati dovoljno vremena da provodite zajedno koliko biste želeli. Ipak, vreme koje utrošite na druge aktivnosti biće korisno za vas oboje. Potrebna vam je podrška partnera, koju ćete dobijati u ključnim trenucima. Slobodni Blizanci mogu imati uzbuđujuće kontakte i susrete.

Freepik
 

Rak

U optimističnom raspoloženju uživate u nekim romantičnim susretima ili u društvu osobe koja u vama pokreće velike strasti. Vaše ponašanje na najbolji način odslikava ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje osećate u nečijem prisustvu. Tanka je granica spajanja ili razdvajanja u ljubavnom odnosu. Sačuvajte dobro raspoloženje, bez obzira na emotivni ritam i trenutni ishod. Važno je da sledite svoj unutrašnji instinkt. Razmena osećanja i energije između vas i voljene osobe predstavlja "lepši deo stvarnosti". Ono što je po vašem ukusu – odgovara i vašem partneru. Ukoliko ste mladi ili slobodni, očekuju vas uzbudljivi kontakti i susreti.

Lav

Nalazite se pred odlukom i želite da prevaziđete ljubavnu krizu, pa se spremate da to i saopštite voljenoj osobi. Ipak, Vaš partner izražava jasno negodovanje i pokušava da vas uveri u drugačiji način razmišljanja. Razgovor, dobronamerni saveti ili podrška bliskih prijatelja, uvek deluju pozitivno na vaše raspoloženje. Emotivne dileme je moguće razrešiti, ali kroz određeno vreme kada se utisci i osećanja iskristališu. Privremeno udaljavanje od voljene osobe treba da vas podstakne na dobro rešenje. Nema potrebe da zaoštravate ljubavni odnos, pokažite više razumevanja za svog partnera i zadovoljstvo će biti obostrano.

Ako ste mladi ili slobodni, novi ljubavni susreti i kontakti deluju kao zamena za neke neostvarene želje koje imate. Na sreću, sledi dobar ljubavni epilog.

Devica

Sa jedne strane prijaće vam druženje sa ljudima, a onda ćete se od toga umoriti, pa poželeti da se povučete u osamu.

Zato i očekujte da budete na meti udvarača dok ste među ljudima. Svakako će sve biti u redu.

Freepik
 

Vaga

Pokažite zahvalnost svom partneru za sve što čini za vas tako što ćete mu pružiti maksimalnu pažnju. Postoji mogućnost da se usamljene osobe zaljube u toku poslovnog sastanka.

Zauzete osobe osećaju da ih ljubav polako napušta, te bi trebalo da potraže izlaz na nekoj drugoj strani. Polako se umarate od partnerove priče, pogotovo što vam se čini da se ponavlja iz meseca u mesec, te se time povečava mogućnost da uđete u zabranjene vode, što vas u isto vreme i plaši i raduje.

Bićete nestalni u ovom periodu i neće vas držati mesto. Kuću sada osećate kao teskobu i težite ka konkretnim promenama.

Za slobodne osobe ovaj period je idealan za upoznavanje novih partnera. Delujete privlačno i zanosno i znate sve svoje kvalitete da iskoristite na pravi način. Lako ćete prepoznati signale potencijalnih partnera kada vam se ukažu.

Škorpija

Imaćete totolano različita interesovanja tokom dužeg perioda, a posebno vam prija nečija pažnja i prisustvo. Pokažite, pri susretima sa voljenom osobom svoje emocije i ne ustežite se pred praznike ili nekim dobrim povodom da budete romantični. Ako ulazite u nove ljubavne priče, procenite kakve su vam mogućnosti i onda otvoreno izrazite svoje namere.

Zauzete osobe su izgubljene u svojim ljubavnim čarolijama, ali ne smeju da zaborave na svoju porodicu.

U ovoj fazi u kojoj se nalazite često vrlo lično procenjujete partnerovo ponašanje. Stalno vas prati osećanje da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili mogućnost da se ostvarite na ljubavnom planu. Vaš partner uvek očekuje više od vas, te se potrudite sada ispunite njegova očekivanja. Slobodne osobe očekuje nova ljubavna romansa.

Freepik
 

Strelac

Mogli biste osetiti grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno. Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriti se za nove mogućnosti.

Jarac

Napeti ste jer vam ne prija psihološki pritisak koji osećate i iritira vas partnerovo ponašanje. Zbog emotivne nesigurnosti imate potrebu da proveravate svog partnera, pokušavate da utvrdite sličnosti i razlike koje vas udaljavaju. Proverite svoje emotivne sumnje na vreme i preuzmite inicijativu. Ukoliko ste slobodni, neko će vas šarmirati svojom atraktivnom pojavom ili neobičnim stilom udvaranja. Izuzetno vas privlači kombinacija emotivne, strasne i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje. Nema potrebe da komplikujete svoj emotivni odnos ili da postavljate "stroge uslove", koje neko ne može da ispuni.

Vodolija

Idućih nekoliko dana vaša će ljubavna stremljenja biti uglavnom platonskog karaktera. Osećaćete doduše, sve veću potrebu za ljubavlju, ali i za tim da sanjarite o svojim idealima. Zbog toga će neki biti u dilemama da li izaći ili se povući.

Profimedia
 

Ribe

Znate da možete više i bolje, ali to ne zavisi samo od vas. Niko nije savršen, pa nije ni vaša najdraža osoba. Pokušajte da je prihvatite onakvu kakva ona jeste i videćete da bez nepotrebnih pritisaka i zahteva možete biti sasvim srećni.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Astrolook

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike