Pravi se put do pobede: Dva znaka Zodijaka koja će u maju zablistati i postaviti sjajne temelje za budućnost

08.05.2024

10:20

0

Autor: K. O.

Astrološka energija ovog meseca je izuzetno korisna za dva znaka Zodijaka

Pravi se put do pobede: Dva znaka Zodijaka koja će u maju zablistati i postaviti sjajne temelje za budućnost
Copyright Freepik

Iako će maj 2024. biti uzbudljivo putovanje za sve, on ima poseban značaj za položaje na zemlji i vazduhu, a posebno dva znaka Zodijaka doživljavaju obilje.

Mlad mesec u Biku 8. maja pomoći će nam da ugradimo optimizam i isceljenje u potencijalne odnose jer su Jupiter, Sunce i Mesec u istom znaku.

Merkurov ulazak u znak Bika daje dosta zamaha 18. maja jer to znači da ćemo se konačno udaljiti od retrogradne energije Ovna, otvarajući nas da budemo zarobljeni u obećavajućem moru romantike i strasti. Kada Sunce uđe u Blizance 20. maja, možemo očekivati da će se naša komunikacija u narednih nekoliko nedelja vrteti oko ljubavi, partnerstva i širenja.

Pun mesec u Strelcu 23. maja zatvara još jedan ciklus, utičući na vatru i promenljive položaje. Venera će istog dana ući u Blizance, stvarajući stelijum u ovom znaku. Konačno, veliki dobrotvor, Jupiter, ulazi u Blizance 25. maja, pokrećući novi ciklus za promenljivo i vazdušno postavljanje, gurajući ih da razbiju granice i nauče mnogo o svom identitetu.

Ako ovi znakovi osete pritisak sa Saturnom, stvari počinju da budu mirnije, optimističnije i ekspanzivnije jer će naučiti toliko o svom potencijalu i onome što nude.

Freepik
 

Postoje dva znaka Zodijaka koji će najverovatnije doživeti obilje u maju 2024.

1. Bik

Doživljavamo da se Jupiter u tranzitu Bika bliži kraju, ali to ne znači da maj neće biti spektakularan za vaš znak. Mesec počinje sa mladim mesecom u vašem znaku 8. maja, što je odličan tranzit jer će se pridružiti planeti ljubavi i lepote u istom znaku. Možemo da doživimo divnu i privlačnu energiju, koja nam daje nadu da ćemo se ponovo zaljubiti.

Sa puno planeta u vašem znaku, stelijum će vam omogućiti da imate prosperitetan društveni život i da razvijete dublju vezu sa sobom. Može biti odličan trenutak da razmislite o svemu što ste stekli, istražili i naučili tokom prošle godine dok se Jupiter priprema da pređe na sledeći znak. Odnosi tokom ovog ciklusa postaju mnogo značajniji, posebno jer je pun mesec u Škorpiji u aprilu odjeknuo moćnu priču o ljubavi i romantici.

Ako se nalazite u znaku Bika, možda ćete imati neke finansijske prilike sa Jupiterom i Venerom u istom znaku, zbog čega ćete naporno raditi i zarađivati. Sredinom meseca, 15. maja, Merkur će ući u vaš znak, čineći sve u skladu sa novcem i moći. Iako Jupiter napušta vaš znak, istražićete novi teren sa Jupiterom u Blizancima, donoseći više finansijskih tema za sledeću godinu.

Videćete kako možete da transformišete svoju materijalnu imovinu i počnete da pravite svoj put do pobede.

Profimedia
 

2. Blizanci

Jupiter, zvezda ovog meseca, ulazi u vaš znak 25. maja, uvodeći mesec izobilja i uzbuđenja za vas. Pluton će 2. maja biti retrogradan, otvarajući vam brojne mogućnosti da pažljivije nastavite sa svojim akademskim ili kreativnim inspiracijama. Traganje za nečim novim može biti lako jer se osećate u svom elementu. Mlad Mesec u znaku Bika 8. maja će vas napuniti i ispuniti prijatnom energijom koja podmlađuje i leči dok se vratite u centar pažnje. Ovaj tranzit će vas učiniti da se osećate sanjivo i prijatno, to je period za usporavanje i razmišljanje.

Sunce zauzima centralno mesto u vašem znaku 20. maja, unoseći mnogo komunikacije u vaš život i osnažujući vas da podelite svoju priču. Venera ulazi u vaš znak 23. maja, dodatno poboljšavajući vaš lični rast. Istog dana, pun mesec u Strelcu će istaći vašu partnersku kuću, pomažući vam da napredujete u svojim ambicijama, stvarate moćne veze i pravite bolje planove za svoju budućnost.

Konačno, Jupiterov ulazak u vaš znak će sve nas naterati da se udaljimo od energije Venere i fokusiramo se na teme koje se odnose na komunikacije.

Profimedia
 

Pripremite se za prelepu godinu koja je pred vama, u kojoj ćete zablistati i istraživati nove terene jer će vas Jupiter povezati sa novim i moćnim muzama koje će vašu kreativnost odvesti u sledeću dimenziju, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike