Nagrađeni samim rođenjem: Dva znaka Zodijaka koja su apsolutni "miljenici univerzuma", zbog čega su srećni i posebni

09.05.2024

19:30

0

Autor: K. O.

I to je zbog njihovog "planetarnog dostojanstva"

Nagrađeni samim rođenjem: Dva znaka Zodijaka koja su apsolutni "miljenici univerzuma", zbog čega su srećni i posebni
Copyright Freepik

Ovi horoskopski znakovi imaju jedinstvene kvalitete koji ih čine srećnim i posebnim. Međutim, oni koji imaju blagotvorne znakove (znakove kojima upravlja Jupiter ili Venera) u svojoj trojci ili su dominantni u ovim znakovima mogu se smatrati dodatno srećnim ili blagoslovenim - ili, kako ih astrolog Džošua Pingli naziva, miljenicima univerzuma - jer ove beneficije mogu pružiti dodatni podsticaj samopouzdanju i sreći.

Prema Pingliju, Strelac i Ribe su „omiljeni“ znakovi Zodijaka zbog „njihovog planetarnog dostojanstva“.

„Svaka planeta ima horoskopske znake u kojima je jaka i znake u kojima je slaba“, objasnio je Pingli, pozivajući se na teoriju o suštinskom dostojanstvu astrologije.

„Strelac i Ribe su favoriti jer stiču dostojanstvo od Jupitera, većeg benefika, a njihova slabost (aka je slabost) dolazi od Merkura, jedine neutralne planete.

A Ribe su čak vrhovni favoriti jer takođe stiču dostojanstvo od drugog benefika, Venere."

Profimedia
 

Ribe

Mađioničar i vidovnjak, Ribe su „miljenici univerzuma“ jer su se prilagodile sa svih 12 lekcija iz Zodijaka. Ovo čini Ribe najupućenijim, spremnijima i sa zlatnim srcem.

Venera je egzaltirana u Ribama s razlogom jer u ovom položaju postoji magija. dobro zna kako da pruži bezuslovnu ljubav drugima, pod pretpostavkom da su evoluirali i sazreli. Najčistiju manifestaciju toga kakva bi ljubav mogla i trebalo da bude obično oličava Venera u Ribama. To je ljubav koja oprašta, strpljiva, ljubazna i spremna na žrtvu.

Ali Jupiter vlada ovim znakom u tradicionalnoj astrologiji i njime zajedno vlada Neptun u modernoj astrologiji. Jupiter daruje Ribama sreću potrebnu da ih savladaju. Vera je povezana sa Jupiterom i slično Strelcu, biće prilično optimističan kada je reč o navigaciji kroz prepreke koje im se postavljaju.

Na drugoj strani ovog položaja je Devica, kojom vlada Merkur, što Ribama olakšava da kanališu neke od ovih osobina iz njihovog sestrinskog znaka. Ribe mogu da prave planove i razviju strpljenje potrebno da ostanu ispred i organizovane za ono što dolazi.

Profimedia
 

Strelac

Strelac je pionirski vatreni znak koji se ne plaši da prekrši granice. Oni odražavaju ideale Jupitera, stalno u potrazi za ličnim rastom. To je znak koji sa razlogom predstavlja avanturu, putovanja i filozofiju jer je cilj ovog znaka širenje, sticanje znanja i povezivanje.

Deo onoga što čini Strelca omiljenim u univerzumu je to što ovaj znak neće prihvatiti poraz. Na kraju krajeva, znak ispred njih je Škorpija, a onaj posle je Jarac, dva uporna i ambiciozna znaka vođena dostignućima. Škorpija je ratnik, dok je Jarac uporan kapetan. U međuvremenu, Strelac je usvojio obe njihove najbolje osobine i fuzija proizvodi ovaj jedinstveni znak. Strelac će gledati ka nadi u vreme teškoća. Oni znaju da mogu da prevaziđu bilo šta jer imaju veliku veru u univerzum ili sebe.

Jupiter je takođe povezan sa duhovnošću, religijom i filozofijom, a kada Strelac ima čvrst sistem verovanja ili principe kojima će se rukovoditi, to ih može učiniti prilično nezaustavljivim. Oni mogu postati naučni nastavnici, spremni da svoje znanje prenesu drugima. Jupiter želi da oni nastave da idu i uče više od onoga što mogu zamisliti, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike