Da li ste uboli premiju: Ovi znakovi su stalno napaljeni i non-stop raspoloženi za "one" stvari

10.04.2024

19:20

0

Autor: V. I.

S njima uzbuđenja nikad ne manjka

Da li ste uboli premiju: Ovi znakovi su stalno napaljeni i non-stop raspoloženi za "one" stvari
Copyright Freepik

Zvezde i planete igraju ključnu ulogu u našim životima, utičući na naše raspoloženje, ponašanje i čak naše najdublje želje. Prema astrološkim tumačenjima, neki horoskopski znakovi poseduju posebno intenzivan libido, što ih čini strastvenijima i više orijentisanim ka fizičkom užitku nego ostali. Ovi znakovi često osećaju snažnu potrebu za fizičkom bliskošću i intimnošću, tražeći načine da izraze svoju strast i želje.

U daljem tekstu istražujemo karakteristike tih horoskopskih znakova, otkrivajući kako njihova zvezdana pozicioniranja utiču na njihovu seksualnu energiju i potrebu za intimom. Bez obzira da li traže ljubav, avanturu ili samo trenutak strasti, ovi znakovi pristupaju svom seksualnom životu sa neviđenim entuzijazmom i predanošću.

Freepik
 

Bik: Umeju da podgreju atmosferu

Bikovima je najvažniji taktilni deo, pa ni ne čudi da imaju tako snažan libido. Bez obzira na to da li su u ljubavi s partnerom ili žele samo da se avanturu za jednu noć, njihov seksualni apetit teraće ih da "one stvari" rade satima. Vrlo su senzualni, što znači da ne možete očekivati scene iz “50 nijansi sive” ali su za basic uživanje - idealni.

Osvojićete ga nežnim dodirima i romantičnim poljupcima, a onda ćete se dugo sećati noći provedene s Bikom. Njihova sposobnost da se duboko povežu na emocionalnom nivou čini iskustvo s njima još intimnijim i zadovoljavajućim. Oni su pravi majstori u stvaranju atmosfere koja odiše udobnošću, pa je svaki trenutak s njima pun strasti i senzualnosti.

Freepik
 

Lav: Noć puna uzbuđenja

Lavovi plene gde svojom pojavom i teško im je odoleti. Njihova zavodljiva i otvorena priroda je pravi magnet za suprotni pol, a Lavovi to obilno koriste i idu unaokolo i osvajaju. Njohova strastvenost čini da budu veoma izdržljivi u krevetu, pa je noć sa Lavom uzbudljivija nego što i možete da zamislite.

Veoma su talentovani i kreativni u spavaćoj sobi a naročito im prija da se posle hvale novim pozama u seksu koji je s njima sve samo ne dosadan. Njihova sklonost ka drami može se pokazati u spavaćoj sobi, zahvaljujći inovacijama koje oduzimaju dah. Lavovi su takođe vrlo darežljivi ljubavnici, težiće da se i partner oseća posebno i cenjeno u svakom trenutku.

Freepik
 

 

Škorpija: Nikad ne razočaraju

Škorpije su emotivne i strastvene, a agresivnost im ide u korist kada je o seksu reč. Poznati su po intenzivnom libidu i zato im svi padaju pred noge. Njima je suština života u novim iskustvima, ali ne zadržavaju se samo na tome - oni uživaju da partnera u potpunosti zadovolje. Kad se nađu u spavaćoj sobi, ludilo traje celu noć a taj susret retko se zaboravlja.

Škorpije su takođe vrlo intuitivne i mogu lako da pročitaju šta njihov partner želi, često pre nego što to partner i sam shvati. Njihova sposobnost da se emotivno vežu čini seksualno iskustvo s njima intenzivnim i nepredvidivim, sa dubokom emocionalnom povezanošću.

Freepik
 

Strelac: Istraživanje na svim nivoima

Njima je najvažnije u životu da se lepo provedu, pa je tako i u krevetu, u kojem teže da se dobro zabave. Prepuni su energije. što mnoge ljude privlači, jer bi volelli da se nahrane Strelčevim nepredušnim optimizmom. Oni su entuzijasti u krevetu i uvek su voljni da isprobaju nešto novo. Ne brine ih da će nešto krenuti po zlu pa je njihov optimizam zarazan.

Veoma su velikodušni, pa se uvek pobrinu da partner bude i te kako zadovoljen. Njihov avanturistički duh čini ih spremnim da istraže nepoznate aspekte seksualnosti, pružajući jedinstveno iskustvo ispunjeno smehom i radošču. Pripradnici ovog znaka umeju da cene mentalnu stimulaciju, pa je intelektualno zavođenje podjednako važno kao i zavođenje na fizičkom nivou.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike