Četiri znaka koja moraju da promene neke stvari u životu tokom aprila ako žele da upoznaju srodnu dušu

05.04.2024

10:20

0

Autor: V. I.

Sitne promene doneće krupne ljubavi

Četiri znaka koja moraju da promene neke stvari u životu tokom aprila ako žele da upoznaju srodnu dušu
Copyright Unsplash

Kada govorimo o srodnim dušama, uvek mislimo na osobu koja nam tako savršeno pristaje. Ipak, jedna stvar nedostaje toj jednačini, a to smo mi. Da li smo i mi njihova srodna duša? Da li smo spremni da budemo savršen partner onome ko bi nas tako upotpunio? Za sledeća četiri horoskopska znaka april je vreme da se pozabave sobom pre nego što upoznaju nekog ko im se čini kao ljubav za sva vremena.

Bik: Izađite iz svoje zone komfora

Nije da već niste dobar materijal za partnera već sada. Problem je što ste toliko uronjeni u svoju zonu udobnosti. Kako vas vaša srodna duša može pronaći ako ste stalno na ista dva ili tri mesta? Samo otežavate sebi.

Promena u životu je potrebna da biste zaista izašli iz zone udobnosti i ona bi mogla biti poslednja stvar koju treba da uradite da biste pronašli svoju srodnu dušu. Hoće li biti teško? Naravno! Ali neverovatni trenuci u životu nikada ne dolaze lako.

Unsplash
 

Blizanci: Spustite loptu

Vaš život može biti malo haotičan. Iako to vodi do mnoštva zabavnih životnih priča iz svih spontanih drama i smicalica u kojima ste jedan od aktera, nije baš pogodno za dodavanje srodne duše u tu zbrku.

Dok će vaš savršeni partner morati da uživa u prirodi koja obuhvata vaš živahni životni stil, određena stabilnost je takođe neophodna ako želite da se konačno smirite sa njim. Možda je sve što vam je potretrebno samo dobar pogled usebe unutra i malo više samokontrole.

Unsplash
 

 

Devica: Budite malo spontaniji

Poput Bika, često se potpuno zaglavite u svojoj zoni udobnosti. Ali tamo gde je Bik zaglavljen kod kuće gledajući iste emisije iznova i iznova, vi ste zaglavljeni u svojim listama obaveza i epskim planovima. Ako ljubav nije deo plana, onda niste zainteresovani. Tako je lako propustiti nove situacije i ljude kada ste tako fokusirani na sebe.

Iako vam se to može činiti malo kontraintuitivnim, dodajte ležernu spontanost na svoju listu obaveza. Nećete pronaći svoju srodnu dušu dok obavljate kućne poslove ili jurcate sa satanka na sastanak, pa pridodajte zabavne noći sa prijateljima, i nasumične posete knjižarama na svoju listu stvari koje treba da uradite. Ovo je savršeno vreme za slatki susret s vašom srodnom dušom.

Unsplash
 

Vodolija: Skrenite pogled s posla na ljude

Hajde sada sednite i zaista uradite analizu da li su vaše srce i život zapravo otvoreni i spremni da nova osoba uđe u njega, Iako je lako dodati nekog drugog ako je sve ležerno, možda će vam biti teže da to uradite sa srodnom dušom. Toliki deo svog života provodite na poslu ili radeći neki od svojih hobija ili umetničkih projekata. Takav životni put otežava pravo partnerstvo.

Velika životna promena koja će vam biti potrebna pre nego što pronađete svoju srodnu dušu jeste da počnete da gledate prema gore i prema spolja. Nemojte se zatrpavati svojim poslom tako temeljno. Obratite pažnju na stvari oko sebe, odmaknite se od svojih projekata i shvatite da su ljudi jednako važni kao i hobiji.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike