Da li je bolest ozbiljnija nego što Palata tvrdi? Šta kaže natalna karta Kejt Midlton - gde je princeza i kada će se oporaviti

13.03.2024

19:20

0

Autor: K. O.

Da li njeni aspekti ukazuju na razvod

Da li je bolest ozbiljnija nego što Palata tvrdi? Šta kaže natalna karta Kejt Midlton - gde je princeza i kada će se oporaviti
Copyright Profimedia

Nedavno je bilo dosta vesti, zajedno sa spekulacijama i teorijama zavere o tome zašto Kejt Midlton, aktuelna princeza od Velsa, nije viđena od decembra 2023. Njeno poslednje zvanično pojavljivanje u javnosti bilo je na Božić i navodno je primljena u bolnicu 16. januara 2024. godine, gde je navodno ostala do 29. januara i od tada se navodi da se oporavlja.

Nije bilo zvaničnog komentara zašto je hospitalizovana osim „abdominalne hirurgije“, ali britanska kraljevska porodica ima istoriju čuvanja zdravstvenih pitanja u tajnosti – barem dok to više ne može da se drži u tajnosti.

Pokušaji Palate da uguši javne spekulacije su se izjalovili jer ljudi ne mogu a da se ne zapitaju: gde je Kejt Midlton?

Prema profesionalnom astrologu i licenciranom terapeutu Ejmi Trip, originalni izveštaji o princezi od Velsa koja je bila podvrgnuta operaciji abdomena su verovatno bili tačni.

U TikTok video snimku, Trip je razgovarala o tome kako određena mesta u princezinoj natalnoj karti pokazuju povezanost sa takvom medicinskom procedurom. U vreme njene operacije, Trip je objasnila da je Midltonova imala „Uran u kvadratu sa njenim ascendentom, koji predstavlja vaše fizičko telo, a Uran je iznenadna promena, neočekivani poremećaji, itd. Međutim, sada kada je propustila već neki mesec 2024. godine“, rekla je, ona sumnja da se nešto drugo možda dešava.

Profimedia
 

Merkur, planeta komunikacije, bio je u konjunkciji sa Neptunom, planetom iluzija, zabluda i konfuzije, tokom nedelje 3. marta

Ovo je moćan aspekt i mnoge stvari, posebno glasine, treba zanemariti u ovom trenutku jer su velike šanse da nemamo sve ili neke od tačnih informacija. Dezinformacije se često šire poput požara tokom ovog tranzita — što je možda upravo ono što se ovde dešava.

Pre desetak dana, 4. marta 2024. pojavili su se izveštaji o tome da je Midltonova primećena u automobilu, što je samo izazvalo više javnih spekulacija o prirodi njene bolesti jer su mnogi sumnjali da je žena na slici zapravo Midlton.

Palata je izdala još jedno saopštenje nakon izveštaja da je primećena, uz objašnjenje: „ona se nada da će javnost razumeti njenu želju da zadrži što je moguće više normalnosti za svoju decu i njena želja je da njeni lični medicinski podaci ostanu privatni.“ nastavio, "Kensingtonska palata je u januaru jasno stavila do znanja vremenske okvire princezinog oporavka i mi ćemo samo pružati značajna ažuriranja. Te smernice stoje."

Uprkos pokušajima uveravanja da je princeza dobro, britanska vojska je dodala masovnu konfuziju kada je na njenom zvaničnom sajtu objavljeno da će Ketrin prisustvovati vojnoj paradi Trooping the Color u junu, da bi nekoliko sati kasnije uklonila njeno ime. Kensingtonska palata, koja potvrđuje prisustvo Vilijama ili Ketrin na događajima, nije se oglasila, niti je odgovorila na zahtev za komentar u sredu, prema izveštajima.

Međutim, ako je verovati priči da je princeza primećena, ona se sigurno oporavlja. Iako je njena bolest možda ozbiljnija nego što je javnost navela da veruje, stvari se sigurno kreću u martu. Palata je prvobitno prokomentarisala da će se vratiti službenim dužnostima oko Uskrsa. Videćemo da li je ova vremenska linija tačna, ali ne bi bilo iznenađujuće da bude u to vreme pošto je kraljevska porodica poznata po tome što prisustvuje crkvenim službama na važne praznike.

Profimedia
 

Kada je bila podvrgnuta operaciji u januaru, Jupiter u Biku (kojim vlada Venera) je u kvadratu njene natalne Venere u njenoj šestoj kući zdravlja

U vreme princezine operacije, novinarka Konča Kaleja tvrdila je da je princeza od Velsa bila podvrgnuta histerektomiji i da je od tada u komi, što je palata izričito negirala. Međutim, vreme njenog boravka u bolnici moglo bi da se poklopi sa histerektomijom sa komplikacijama ako je ova priča tačna i dužina oporavka bi to mogla da ukaže.

Astrološki, Venera vlada reproduktivnim organima i jajnicima, dajući ovoj teoriji verodostojnost, a materica spada u kategoriju šeste kuće. Pored toga, Jupiter u Biku se suprotstavio njenom četvrtom polju, Jupiteru u Škorpiji, a Škorpija je znak koji vlada polnim organima.

Iako ova teorija ima više mogućnosti od nekih, astrološki, koma je nerealna, jer je to ozbiljno neurološko stanje koje predstavlja Merkur, a ništa u njenoj karti ne ukazuje na to. Nije iznenađujuće da je palata demantovala priču zajedno sa bilo kojim pitanjem koje se tiče raka.
Do kraja marta, Jupiter počinje da sekstiluje Mesec Kejt Midlton i trigon njenog Sunca.

Ovaj aspekt Jupiter-Sunce može samo rezultirati boljim zdravljem, a aspekti Jupiter-Mesec imaju tendenciju da donesu više lične sreće i pozitivnosti

Pomračenje punog meseca 25. marta u Vagi pada u princezinu treću kuću uže porodice, ali u trigonu sa Venerom i Merkurom, koji leže u njenoj šestoj kući rada i zdravlja. Ovo je fantastičan tranzit i svi bismo trebalo da imamo sreće sa pomračenjem u Vagi. Nema sumnje da će u ovo vreme osetiti veliku ljubav, a čini se da je to najava da će uskoro biti spremna da se vrati svom redovnom životu.

Jedna teorija sugeriše da je, sa Uranom u kvadratu Kejtinog ascendenta, razvod neizbežan.

Ascendent je povezan sa telom i ličnim sopstvom, a Uran je najnepredvidljivija planeta. Ne bi bilo neuobičajeno da doživite neočekivani zdravstveni problem sa ovakvim aspektom. Teško je znati šta očekivati sa Uranom, ali događaji se dešavaju iznenada i mogu izgledati kao da su iz vedra neba.

Iako bi se ovaj jedan aspekt mogao povezati sa razvodom, postoje i druge kombinacije za koje je mnogo verovatnije da će predstavljati trajni rastanak u braku. Razvod u ženskoj karti često uključuje Uran ili Pluton u kvadratu ili suprotstavljanje Suncu ili Veneri. Iako se ovi tranziti često povezuju sa razvodom, oni su samo neke od kombinacija i ne postoje dva ista slučaja. U ženskoj karti Sunce vlada mužem, a tranzitni Uran je u trigonu sa njenim Suncem, a Jupiter će takođe trigonirati njeno Sunce, što obično ne ukazuje na razvod.

Profimedia
 

Ovoj teoriji bismo mogli dodati da Hiron, poznat kao 'ranjeni iscelitelj', trenutno kvadrira svoje Sunce, koje ne samo da predstavlja muža, već i predstavlja sopstvo i 'vitalno jezgro.' Ovaj aspekt se ponekad vidi sa bolešću.

Pored toga, razvod bi takođe morao biti naznačen u karti princa od Velsa, njenog muža.

Mesec u muškoj karti vlada ženom, a kada je u januaru ušla u bolnicu, Jupiter je zapravo bio sekstil njegovog Meseca, što ni na koji način ne ukazuje na razvod. U stvari, ništa u njegovoj tabeli ne ukazuje na razvod.

U januaru je tranzitni Neptun bio u kvadratu Vilijamovog Neptuna u 12. kući bolnice. Možda je bilo neke zabune oko toga šta se dešavalo, barem na početku. Ali 12. kuća takođe predstavlja tajnost zajedno sa bolnicama.

Astrološki, izgleda da je Kejt doživela bolest i operaciju od koje je potrebno neko vreme da se oporavi.

Čini mi se da je operacija bila ozbiljnija nego što je palata navela, ali postoje svi razlozi da verujemo gledajući njenu kartu da će se oporaviti i da će se uskoro osećati mnogo bolje.

Tranzitni Jupiter će trigonirati Sunce do kraja marta/početka aprila i ne postoji tranzit koji će pomoći u oporavku više od Jupitera u trigonu sa Suncem (i sekstilizirati njen Mesec). Do juna, Jupiter, planeta sreće i ekspanzije, okušaće svoj Merkur i Veneru i ovo bi trebalo da predstavlja vreme kada će se osećati mnogo bolje sa vedrim i optimističnim pogledom. To svakako ne ukazuje na razvod.

Čini mi se da će se princeza od Velsa oporaviti gledajući svoju kartu, zajedno sa suprugom.

Kejt je tražila privatnost u vezi sa svojim medicinskim poslovima i iako je u ljudskoj prirodi da spekuliše o osobi visokog ranga, možda je najbolje što možemo da uradimo je da se vratimo u svoje živote i poželimo najbolje, piše Your Tango.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike